2777
2789
عنوان

طلاق

137 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یه دختر یکساله دارم و میخام طلاق بگیرم . شوهرم کتکم زده زنگ زدم پلیس اومد ثبت شکایت کرد اما تا شنبه جایی باز نیس شنبه قراره برم پزشک قانونی گواهی بگیر بنظرتون میتونم بخاطر ضرب و شتم با نامه پزشک قانونی ازش طلاق بگیرم . میخام مهرمم بزارم اجرا ولی همش تو ذهنم نگران بچمم خیلی باهاش ساختم نشد میگین چیکار کنم کسی هس عین من باشه راهنماییم کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی بهتره قبل درخواست طلاق یه مدت جدا زندگی کرد ببینی زندگی چطوره بعد درخواست بده البته نامه پز ...

حداقلش اینه ک کتک نمیخورم ارامش دارم یعنی میگی پشیمون میشم ؟

ممکنه.من صبح به فکر جدا شدن بودم یه کاری برا شوهرم پیش اومد مجبور شد بره شهرمون الان دارم دق میکنم

اونی ک شما میگی وابستگیه شما وابسته ای منم وابسته ام اما یجا هایی کم میاری دیگ . 

اونی ک شما میگی وابستگیه شما وابسته ای منم وابسته ام اما یجا هایی کم میاری دیگ . 

نمیدونم واقعیتش چیه

ولی خارجیها هم به این موضوع عقیده دارن قبل طلاق یه مدت جدا زندگی کنن تا حس واقعیشون رو بفهمن

جدا شید. این زندگی که توش حرمت و احترام نیس و جاشو با کتک و ضرب و شتم عوض کرده و بی عشقی توش داد میزنه ادامش برای چیه؟ 

پشیمون از چی؟ اینکه یه لقمه نون بهتون بده؟ ینی تو این جامعه اینقد اسمون به زمین رسیده که محتاج باشید و بعدم پیش خودشون فکر کنن که جرات نداشتین ضعیف بودین. از خانومای راهنمایی نگیرید. فرصت دادن به بعضیا شبیه انتظار کشیدن بارون تو مریخه 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو
نمیدونم واقعیتش چیه ولی خارجیها هم به این موضوع عقیده دارن قبل طلاق یه مدت جدا زندگی کنن تا حس واقع ...

اول مهرمو میذارم اجرا . میرم خونه  بابام تا ببینم چی میشه بعد ش درخواست طلاق میدم 

جدا شید. این زندگی که توش حرمت و احترام نیس و جاشو با کتک و ضرب و شتم عوض کرده و بی عشقی توش داد میز ...

شما اقایی؟اره فقط بخاطر بچم دو دلم ک فردا میگ چرا ول کردی رفتی 

شما اقایی؟اره فقط بخاطر بچم دو دلم ک فردا میگ چرا ول کردی رفتی 

گیرن که ببخشید و برگردین به زندگی... بخاطر بچه ای که عشقی نمیبینه! 

با اعتمادی که دیگه نیس چکار میکنید؟ 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مَفهومِ تو