2777
2789
عنوان

فیلم های زیست آلا برای کنکور

1195 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

به نظرتون وقت بذارم و این فیلم ها رو ببینم یا کتاب زیست رو بخونم خودم فقط 

بعد این نکته هایی که توی فیلماش میگه توی کتاب تستی هاهم هست؟ چون فیلم دیدن خیلی طول میکشه از اونور هم میگم شاید نکات خاصی بگه

اینم بگم من دیپلم ریاضی بودم الان دارم زیست رو میخونم خودم که کنکور تجربی بدم

برای شمایی که تغییر رشته دادین و تازه میخواید با زیست اشنا شید بنظرم تدریس های اقای موقاری از همون سایت الا ممکنه خیلی بهتون کمک کنه.

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلال موقاری قشنگ توضیح میده اگ مبحثی رو مشکل نداری همون نکات کتابارومیگن دیگ

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
من حرف آخر گرفتم، قبلا هم الا میدیدم هردوتاشون عالین ولی حرف آخر به نظرم بهتره گیجت نمیکنه

خریدی فیلم هاشو؟ اونم نکات میگه توی درس دادنش؟

چند خریدی؟ از کجا تهیه کردی؟

خریدی فیلم هاشو؟ اونم نکات میگه توی درس دادنش؟ چند خریدی؟ از کجا تهیه کردی؟

از موسسه گرفتم، بزن تو نت زنگ بزن به ادمین شون

حدودا سه ملیون شد ولی خیلی مفید و عالین

آره همه چیو قشنگ و با انیمیشن توضیح میده به نظرم ارزش داره