malakehbarfi مدیر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 عنوان خوشبحال اپارتمان نشینا 😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 64 پست راحتن خونه دوستمو وفامیلو میگم کف خونه تمیز وپارکت ومبل راحتی یه تیکه فرش وسط انداختن کوچولو بایه میز تازه حموم واینام تو خونه راحت وشوفاژ دارن ودردسر بخاری نیست والبته الان گرمه هوا 😂اونوقت خونه ما انگار تو قرن سعدی شیرازی زندگی میکنیم باد میوزه خاک،باغچه میاد جلو پنجره وبالکن باید بشوریم برگ درختارو جارو کنیم ووسایل بکاریم باغچه وسروصدای شدید گنجیشکا لابلای درخت انگور بعدم باید هرروز حیاط وحیاط خلوت جارو کنم پنجره های بزرگو پاک کنم هرروز کف خونه هم که پارکت نیس که قدیمیه موکته روشم فرشه هی باید جارو کنم خدایا داده ونداده ات راشکر 1400/05/26 | 16:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قضاوت_نکنیم عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 292 اسی میدونی آرزوی من داشتن یه خونه ویلاییمخصوصااینکه بچم کوچیکه طفلی زندانی شده بااین وضعیت کرونااگریه خونه حیاط دارداشتم هرروزمیرفت بازی میکردمنم مینشستم توحیاطش عشق میکردم ازتماشای آسمان وگل وگیاه متاسفم امانمی تونم درخواست دوستی قبول کنم . لطفاً درخواست ندید
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27732 چرا بعضی باغچه ها نداره به نظرتون🤔🤔🤔 باغچه ما کلی مارمولک داره😣😣 نمیدونم لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مامان_مهیار_و_ملیکا عضویت: 1388/12/10 تعداد پست: 2245 چرا بعضی باغچه ها نداره به نظرتون🤔🤔🤔 باغچه ما کلی مارمولک داره😣😣 من تو فکرشم بپرسم میشه سم پاشی کرد یا نه . ولی مارمولکها هم گناه دارند . تو زمستون نیستند ولی تابستون یکی دوباری داخل خونه نفوذ کردند
daniz74 عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1445 خونهپدرمه مال خودم نیس سینگلم پدرمم دس به خونه نمیزنه اصلا 😂😂😂 خب انشاالله خونه خودتو هرجور دوس داری میخرین😍 وجدان،صدای خداست...