2777
2789

سلام امروز ظهر که شوهرم اومد خونه خیلی الکی به خاطری که بچم غداش ریخت رو فرش کلی دعواش کرد و حرفایی که لایقه خودشه زد منم خیلی ناراحت شدم بعد پسرم رفت تو اتاقش لباساشو جمع کرد گفت مامان دلم برات تنگ میشه ولی دیگه دلم نمیخواد تو این خونه بمونم میرم پیش مامان زینب زندگی کنم (مامان خودم) اینقدر ناراحت شدم و دلم به حاله خودمو بچم سوخت که تا تونستم نفرینش کردم شما هم نفرین کنین ایشالله که تا فردا زنده نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا پیش میاد 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

چند سالشه بچتون؟

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

خسته بوده یچیزی گفته حالا..

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

بچه ات رو تنها نزار امروز کلی طرفش باش الهی عزیزم دلش شکسته اگه میتونی و کرونا نداری و مطمنی ناقل نیستین تا اخر هفته برین 2 تایی خونه مامانت این 2/3روزم فضا غمناکه پسرت بیشتر دلش میگیره

حساس نباش 

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز