2777
2789

سلام

درآمد زن تو اسلام برا خودشه و وظیفه ای نداره اگه کار میکنه، تو زندکی خرجش کنع

از اون طرف، مردی که زنش شاغله انتظار کمک داره

با خودش میگه خانم کار کنه. خونخ نباشع کارای خونه درست درمون نیست. بچه هام مادرشون نبست. پولشم برا خودشه

جدایی عاطفی میاره

لطفا بدون تعصب بهم بگیم درستش چیه؟ درآمد خانم برا کیه و چ حوری خرج شه؟

موقع خواستگاری چ طوری این موضوع مطرح شه؟

ممنونم ازتون

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

برای خودشه

دلش خواست میتونه خرج کنه

تمام

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودشه، بنظرم حالا اگه  تو زندگیش کمک کرد بعضی جاها مشکلی نداره

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

اگه مرد تو کار خونه کمک کنه درامد زن واسه جفتشونه

اگه کمک نکنه واسه زنه فقط

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

زندگی مشترک اگه بخواد با معامله جلو بره هیچوقت خوشبختی توش نیست 

درامد مال هردوطرفه 

من و شوهرم اصلا نمیدونم از کدوم پول خرج میکنیم 

جفتمون یه حساب داریم و هروقت احتیاج داشته باشیم خرج میکنیم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

فقط برای خودشه مظیفه مرد هست تامین کردن خرج خانه و خانواده منتها توی این شرایط دو نفر بلید کمک هم کنن

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

اینکه هیچ کمکی نکنه درست نیست. اما باید پس اندازی برای خودش داشته باشه. و صرفا خرج خونه نشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض