2777
2789
عنوان

خیلی داغونم😭😭😭

103 بازدید | 10 پست

نه ماهه با پسری بودم که خیلی دوستش داشتم اونم منو دوست داشت ولی گف ک بعد ازدواج مامانم با ما میمونه منم کات کردم دورو برم خیلی دیدم از این چیزا ترسیدم 

منم دیروز رفت 😭😭😭😭😭

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ منطقی کار درستی کردید.

یه نگاه به تاپیک های همینجا بنداز،چه زندگی هایی که بخاطر خانواده ها پاشیده شده یا درآستانه ی فروپاشیه.

براتون آرامش رو آرزومندم

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
از لحاظ منطقی کار درستی کردید. یه نگاه به تاپیک های همینجا بنداز،چه زندگی هایی که بخاطر خانواده ها ...

بله اتفاقا منم همینجا خیلی دیدم از این چیزا ولی احساساتمو چیکار کنم

از لحاظ منطقی کار درستی کردید. یه نگاه به تاپیک های همینجا بنداز،چه زندگی هایی که بخاطر خانواده ها ...

همین الان یک تاپیک در همین مورد زده شد!!

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
بله اتفاقا منم همینجا خیلی دیدم از این چیزا ولی احساساتمو چیکار کنم

کاملا طبیعیه،بالاخره ناراحتی داره.

گذر زمان کم کم بعضی چیزا رو تغییر میده

یک کاربر به نام دختر قوی ام،یک تاپیک در مورد زندگی با مادرشوهر زد

پس کی میشه این رنج تموم بشه عنوان تاپیک بود