2777
2789

باید ازش پشتیبانی میگرفتی 

تو بخش پشتیبانی یه ایمیلی، یا جیمیلی تعریف میکردی، با اون جیمیل میتونستی برگردونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ازش پشتیبانی میگرفتی  تو بخش پشتیبانی یه ایمیلی، یا جیمیلی تعریف میکردی، با اون جیمیل میت ...

پشتیبان میگرفتم اتفاقا ولی الان کلا برنامه واتساپم پاک شده

باید ازش پشتیبانی میگرفتی  تو بخش پشتیبانی یه ایمیلی، یا جیمیلی تعریف میکردی، با اون جیمیل میت ...

لطفا بگید چکار کنم الان نصب کنم و بعد تو پشتیبانی ها برم هستشون

پشتیبان میگرفتم اتفاقا ولی الان کلا برنامه واتساپم پاک شده

وقتي نصب‌ میکنی، ازت میپرسه میخوای با پشتیبان گیری ادامه بدی یا نه، اگه backup ازش داری آدرس اون جیمیل یا ایمیل ر  میزنی و ادامه مراحل رو میری 

لطفا بگید چکار کنم الان نصب کنم و بعد تو پشتیبانی ها برم هستشون

وقتي نصب‌ کردی و شماره زدی و کد برات ارسال شد 

تو مرحله بعد ازت میپرسه بوسیله پشتبانی ادامه میدی یا نه 

ممنون امیدوارم برگردن خیلی مهم بودن

خواهش میکنم عزیزم 

برمیگردن

بزنم پشتیبانی

آره بزن پشتیبانی‌ و اون جیمیلی که قبلا تو برنامه برای پشتیبانی ثبت کرده بودی رو وارد کن تا از اون طریق پشتیبانی انجام بده  و چت ها بگرده

آره بزن پشتیبانی‌ و اون جیمیلی که قبلا تو برنامه برای پشتیبانی ثبت کرده بودی رو وارد کن تا از اون طر ...

سلام

ببخشید باز مزاحم شدم چیزایی ک در حین استفاده از برنامه پاک کردم برگشتن ولی چیزایی ک با پاک شدن برنامه پاک شدن برنگشتن

سلام ببخشید باز مزاحم شدم چیزایی ک در حین استفاده از برنامه پاک کردم برگشتن ولی چیزایی ک با پاک شدن ...

سلام‌، قربونت، مراحمی

تا اخرین باری که پشتیبانی گرفته رو نشون میده، احتمالا گذاشته بودی روی هفتگی یا ماهانه پشتیبانی بگیره، روی روزانه نبوده که لحظه به لحظه بک آپ بگیره