paschi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7040 عنوان خانوووما کمک 😭 88 بازدید | 12 پست واتساپم پاک شد میخام دوباره نصب کنم چجوری نصب کنم چتام برگرده چون یبار پاک کردم وقتی نصب کردم نبود چتام 😭 1400/05/26 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانورها عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 2723 باید ازش پشتیبانی میگرفتی تو بخش پشتیبانی یه ایمیلی، یا جیمیلی تعریف میکردی، با اون جیمیل میتونستی برگردونی نحوه دانلود از اینستاگرام و یوتیوب | آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام|راهنمای مسکن ملیتقویم 1400 در یک نگاه ویژه کسانی که تقویم ندارند
paschi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7040 باید ازش پشتیبانی میگرفتی تو بخش پشتیبانی یه ایمیلی، یا جیمیلی تعریف میکردی، با اون جیمیل میت ... پشتیبان میگرفتم اتفاقا ولی الان کلا برنامه واتساپم پاک شده
paschi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7040 باید ازش پشتیبانی میگرفتی تو بخش پشتیبانی یه ایمیلی، یا جیمیلی تعریف میکردی، با اون جیمیل میت ... لطفا بگید چکار کنم الان نصب کنم و بعد تو پشتیبانی ها برم هستشون
مهربانورها عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 2723 پشتیبان میگرفتم اتفاقا ولی الان کلا برنامه واتساپم پاک شده وقتي نصب میکنی، ازت میپرسه میخوای با پشتیبان گیری ادامه بدی یا نه، اگه backup ازش داری آدرس اون جیمیل یا ایمیل ر میزنی و ادامه مراحل رو میری نحوه دانلود از اینستاگرام و یوتیوب | آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام|راهنمای مسکن ملیتقویم 1400 در یک نگاه ویژه کسانی که تقویم ندارند
مهربانورها عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 2723 لطفا بگید چکار کنم الان نصب کنم و بعد تو پشتیبانی ها برم هستشون وقتي نصب کردی و شماره زدی و کد برات ارسال شد تو مرحله بعد ازت میپرسه بوسیله پشتبانی ادامه میدی یا نه نحوه دانلود از اینستاگرام و یوتیوب | آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام|راهنمای مسکن ملیتقویم 1400 در یک نگاه ویژه کسانی که تقویم ندارند
paschi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7040 وقتي نصب میکنی، ازت میپرسه میخوای با پشتیبان گیری ادامه بدی یا نه، اگه backup ازش داری آدرس اون جیم ... ممنون امیدوارم برگردن خیلی مهم بودن
مهربانورها عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 2723 ممنون امیدوارم برگردن خیلی مهم بودن خواهش میکنم عزیزم برمیگردن نحوه دانلود از اینستاگرام و یوتیوب | آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام|راهنمای مسکن ملیتقویم 1400 در یک نگاه ویژه کسانی که تقویم ندارند
paschi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7040 وقتي نصب کردی و شماره زدی و کد برات ارسال شد تو مرحله بعد ازت میپرسه بوسیله پشتبانی ادامه می ... بزنم پشتیبانی
مهربانورها عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 2723 بزنم پشتیبانی آره بزن پشتیبانی و اون جیمیلی که قبلا تو برنامه برای پشتیبانی ثبت کرده بودی رو وارد کن تا از اون طریق پشتیبانی انجام بده و چت ها بگرده نحوه دانلود از اینستاگرام و یوتیوب | آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام|راهنمای مسکن ملیتقویم 1400 در یک نگاه ویژه کسانی که تقویم ندارند
paschi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 7040 آره بزن پشتیبانی و اون جیمیلی که قبلا تو برنامه برای پشتیبانی ثبت کرده بودی رو وارد کن تا از اون طر ... سلامببخشید باز مزاحم شدم چیزایی ک در حین استفاده از برنامه پاک کردم برگشتن ولی چیزایی ک با پاک شدن برنامه پاک شدن برنگشتن
مهربانورها عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 2723 سلام ببخشید باز مزاحم شدم چیزایی ک در حین استفاده از برنامه پاک کردم برگشتن ولی چیزایی ک با پاک شدن ... سلام، قربونت، مراحمیتا اخرین باری که پشتیبانی گرفته رو نشون میده، احتمالا گذاشته بودی روی هفتگی یا ماهانه پشتیبانی بگیره، روی روزانه نبوده که لحظه به لحظه بک آپ بگیره نحوه دانلود از اینستاگرام و یوتیوب | آموزش دیلیت اکانت اینستاگرام|راهنمای مسکن ملیتقویم 1400 در یک نگاه ویژه کسانی که تقویم ندارند