2777
2789

پول ویزیتشو بگو کامل حساب کنم برات😂

ایرانی اصل

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرشوهرم دندونپزشکه خودم منشی ودستیارش بودم.روزی ۸ الی ۱۰ میلیون اگه روکش تعداد بالا هم داشت شاید ۱۵ میلیون

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید

عمومی بین ۱۰ تا ۱۸میلیون تخصص ربط به مهارت داره 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
برادرشوهرم دندونپزشکه خودم منشی ودستیارش بودم.روزی ۸ الی ۱۰ میلیون اگه روکش تعداد بالا هم داشت شاید ...

روزی؟!

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
دوست سابقم رزیدنت بود ماهی 1 تومن  میدونم باورش براتون سخته ولی پزشکا تا 32 سالگی درآمدشون همی ...

بله👌👌👌👌

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
برادرشوهرم دندونپزشکه خودم منشی ودستیارش بودم.روزی ۸ الی ۱۰ میلیون اگه روکش تعداد بالا هم داشت شاید ...

جوک🙂🙂🙂🙂

منشی پزشک هستی ؟😁 پول ویزیت حساب کنید

نه منشی نیستم 

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا