2777
2789

چرا باید حتما ختمی چیزی بخونی رک و صاف برو با خودش حرف بزن خواندن قرآن خوبه نمیگم بده ولی این راهش برای درخواست از خدا نیست برو با خودش حرف بزن نیاز نیست حتما کاره خاصی بکنی

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذکر یونسیه

یاکاشف الکرب ..‌

چله زیارت عاشورا 

مشکلتون چیه؟

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
باهاش حرف میزنم گوش نمیده جواب نمیده

میفهمم اصلا هیچ پاسخیو صدایی نمیاد ولی مطمئن باش میشنوه انقدر باهاش حرف بزند بخواه تا بهت بده میخواد ببینه چقدر مسممی

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
زیارت عاشورا له گرفتم با کسی که ازدواجیم بودیم به هم زدم گندددد زدم رفتش

عزیزم قسمتت نبوده

زورکی چیزی از خدا نخواه 

حتما بهترش برات قرار داده

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
میفهمم اصلا هیچ پاسخیو صدایی نمیاد ولی مطمئن باش میشنوه انقدر باهاش حرف بزند بخواه تا بهت بده میخواد ...

خستم بخدا خیلی ن تموم میشه زندگیم ن درست میشه