2777
2789
عنوان

دستم واییی

96 بازدید | 11 پست

بچه ها داشتم غذا هم میزدم دستم سوخت با بخار داغ چیکار کنم خیلی میسوزه تو آب سرد میزارم دستمو بهتر میشه ولی میارم بیرون چند دقیقه بعد میسوزه چکار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پماد سوختگی بزن سریع 

خمیر دندون نزنی 

یه سیب زمینی بشوری رنده کنی بذاری روش شنیدم برای سوختگی خوبه ولی حتما پماد سوختگی بگیر بزنی روش

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اسم خاصی داره ؟ اگه داره بگو شاید داشتم تو خونه

متنوع گلی ولی ما اکثرا کالاندولا می‌زنیم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
داریم رفتم زدم ولی دلم میخواد بمیرم که اینقدر میسوزه

سوختگی واقعا دردناک حتی همون سطحیش ولی کالاندولا که مال سوختگی بنظرم خیلی خوب جواب میده ولی هیچوقت خمیر دندون نزنی 

مواظبت کنی اگر عمقی ، خدای نکرده عفونت نکنه یا حتما یسر بری داروخونه و نشون بدی واز دکتر داروساز بپرسی