2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کانالی هست تو تلگرام که تمام کتابای  کنکور به صورت پی دی اف  توش  هست که هرکسی&nbs ...

ناشرای کتابا راضی نیستن که

ممنون میشم منو تو تاپیک های کنکوری تگ کنید😍❤اگه چالش درس خوندن هم داشتید منو تگ کنید 
ناشرای کتابا راضی نیستن که

خب اره ولی این برای اینه که حتا اونایی که شرایط مالیشون خوب نیست مثله بقیه فرست داشته باشن و فرستای برابر داده بشه و فرقی نباشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

کور میشیم بابا

خب پول نداشته باشی مجبوری دیگه چون یه ۴ ملیونی  هزینه میشه پول جزوه پوله کتاب پوله پاسخ نامه برای تست زدن کلاساهم که هرکدوم یه ۲ میلیونی میگیرن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خب اره ولی این برای اینه که حتا اونایی که شرایط مالیشون خوب نیست مثله بقیه فرست داشته باشن و فرستای ...

بله ولی من خودم به شخصه میترسم راضی نباشن و استفاده نمیکنم از این پی دی افا

ممنون میشم منو تو تاپیک های کنکوری تگ کنید😍❤اگه چالش درس خوندن هم داشتید منو تگ کنید 

اگه کسی کتابای میکرو فیزیک و ریاضی داشت یا مهر و ماه من میخوام🥺

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
اگه کسی کتابای میکرو فیزیک و ریاضی داشت یا مهر و ماه من میخوام🥺

من دارم با قیمت ناچیزی میفروشم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

من دارم با قیمت ناچیزی میفروشم

چاپ چنده؟ 

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
بله ولی من خودم به شخصه میترسم راضی نباشن و استفاده نمیکنم از این پی دی افا

آفرین خدا بهترینو برات بخواد ان شاءالله 👌

بنظر منم این فرصت برابر دادن نیست، سو استفاده از فضای مجازیه 

برای پسرم آزمونای گزینه دو رو فرستادن، رفتیم دیدیم زیرش نوشته بدون ثبت نام اجازه استفاده ندارید، خیلی از هم کلاسی هاش استفاده کردن اما ما رفتیم دیدیم خودشون توی سایتشون نذاشتن که حلال باشه، همه رو پاک کرد.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چاپ چنده؟ 

۹۷

ریاضی فیزیک عوض نشدن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

آفرین خدا بهترینو برات بخواد ان شاءالله 👌 بنظر منم این فرصت برابر دادن نیست، سو استفاده از فضای مج ...

خیلی ممنون😍❤❤❤

خدا خیرتون بده 

بخدا اگه اینا راضی نباشن اون دنیا باید جواب بدیم