2777
2789
عنوان

اهدا کتاب کنکور!!!!🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 46 پست
خیلی ممنون😍❤❤❤ خدا خیرتون بده  بخدا اگه اینا راضی نباشن اون دنیا باید جواب بدیم

ممنون گلم🌺🌺

دقیقا درست میگی

همه فکر میکنن بدون این چیزا نمیشه موفق شد اما باور کن پسر منم که از اینا استفاده نکرد، زیر دوهزار هزار کشوری شد خداروشکر😍

امیدوارم برای استارتر هم کتاب پیدا بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنون گلم🌺🌺 دقیقا درست میگی همه فکر میکنن بدون این چیزا نمیشه موفق شد اما باور کن پسر منم که از ...

خداروشکر 

انشالله موفق باشن پسرتون😍

ممنون میشم منو تو تاپیک های کنکوری تگ کنید😍❤اگه چالش درس خوندن هم داشتید منو تگ کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر  انشالله موفق باشن پسرتون😍

فداتشم ممنون عزیزم همچنین شما🌼🌼

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

آخه هر سال تغییر می‌کنه من پشت موندم امسال ، الان بم میگن زیست و شیمی و فیزیک ۱۰ چاپ ۹۷ ب کلی تغییر کرده حتما باید چاپ ۹۸ باشه کمک درسی هم چاپ ۹۸ باشه ، بقیه هم اندکی تغییر داشتن 

این دو ماهو فقط مشغول تغییر کتاب و چاپ و... شدم ، برا همین باید نوشو خرید چون عوض شدن 

الآنم کمک درسی ای زیست و شیمی و فیزیک و بدردم نمیخوره باید بندازم دوز 

برا همین من جدیدشونو خزیرم

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
کددم کانال

@kotob_konkorاین کاناله  

یه گانالی هم هست رتبه ۱۰۸ کنکوره ۱۴۰۰ رشته تجربی برای یه سال مشاوره کاملا رایگان میده اونم  لینکش @konkurplus

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت