2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

99 بازدید | 8 پست

سلام من تازه عضو شدم من ۳روزبعد پریودیم حین رابطه ک ا ن د و م پاره شد و۱۲ساعت بعدش اووسیز۱.۵ خوردم و۸روزبعدش که ۱۴روززودتر ازموعدم بود پریودشدم خون ولخته داشتم به مدت ۳روز و۱روزم لکه بینی ودیروز موعدم بود نشدم رفتم آز دادم منفی بود یعنی امکانش هس ازمایش اشتباه بگه ۳هفته بعد مصرف آز دادم ودوباره کی پریود میشم؟لطفا راهنماییم کنید

اولا آزمایش درسته و باردار نیستی، فکر نکن که اون لخته‌ها جنین بوده تا دو ماه حداقل درگیر عوارض قرص اورژانسی، من تو ۱ ماه نیم ۳بار پریود شدم هربار سه چهار روز، رفتم پیش دکترم گفت واسه قرص اورژانسه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا آزمایش درسته و باردار نیستی، فکر نکن که اون لخته‌ها جنین بوده تا دو ماه حداقل درگیر عوارض قرص ا ...

ممنون اخه بعضیا میگن ربطی نداره اگربعدش پریود شدی باید حتماموعد خودت بشی اگرموعدت نشی بارداری اخه اینجوری که میشه تویکماه ۳بار

ممنون اخه بعضیا میگن ربطی نداره اگربعدش پریود شدی باید حتماموعد خودت بشی اگرموعدت نشی بارداری اخه ای ...

واه، کی میگه ربطی نداره، ببین من دو روز بعد پریودم خوردم سه روز بعدش پریدو شدم، لخته بود خونم، بعد دوباره ۷یا۸ روز بعد پریود شدم دفعه بعدشم رو تاریخ خودم نبود، کلا نظم بدنم تا دو ماه بهم ریخته بود. داشتم از بین می‌رفت و انقققققد پریود شده بودم

بعضی ها تا چند وقت لکه بینی دارن اینو دکترم گفت، چون بهش گفتم این چندبار همش خون لخته دارم گفت تو اینجوری شدی بعضیا دائم خونریزی دارن یا بعضی ها تا چند ماه لکه بینی دارن