باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩❤️👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩❤️👨
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
To myself in the future: Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠 یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
متاسفانه دختر داییی منم بخاطر چشم هم چشمی داره خودشوووو بدبخت میکنه بخاطر پول کم نیوردن از من داره میره تجربی🤐
باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩❤️👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩❤️👨