2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقداری اب لیمو یا ماست  با زرد چوبه ترکیب کن هفته ای ۳ مرتبه بزار رو موضع  ۲۰ دقیقه 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

عزیزم اصلا چیزی نیست که خجالت بکشی بابتش

کاملا عادیه بخدا همه اینجورین

ولی اگه نگرانی میتونی مرطوب کننده و آبرسان استفاده کنی

تکی حموم لایه بردار استفاده کن(سفیداب خوبه)

لیف لوفا برای لایه برداری عالیه

اگه برای مهمونی و اینا ناراحتی میتونی از این کرم سفید کننده های فوری بزنی موقتی سفید میکنن

مثل کرم ووکس

بیواکوا

ولی بازم میگم اینا خیلی عادین باهاش کنار بیا

اره من هرچی سبزه دیدم سیاه بوده فقط واسه اونایی که پوستشون سفیده اینجوری نیست

اره من سفیدم اینجور نیس برام 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

رفتی حموم خوب ک نرم شد کیسه بکش بیرون اومدی مرطوب کننده بزن ماساژ بده بهتر میشه. ن سفید

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد