2777
2789

میشه زد ولی باید نامه بگیری از پزشکت

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بارداری نمیدونم ولی دیروز خانم دفاعی گفته بودن تو شیردهی مشکلی نیست

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه زد ولی باید نامه بگیری از پزشکت

منظورم اینه که واکسن واجبی داره دوران بارداری یا اوناییکه قبلا واکسن زدن هم باید دوباره بزنن مثل واکسن کزاز اینا

صلوات

اگر منظورت واکسن کروناس

نه نمیشه من از دکترم پرسیدم گفت هنوز نتونستن واکسنی واسه باردارها بسازن یا حداقل تاثیر واکسن رو جنین تشخیص بدن

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
اگر منظورت واکسن کروناس نه نمیشه من از دکترم پرسیدم گفت هنوز نتونستن واکسنی واسه باردارها بسازن یا ...

نه واکسن کرونا نه واکسنی مثل کزاز و سرخک و سرخجه که قبلا زدیم رو دوباره باید تو بارداری بزنیم

صلوات
منظورم اینه که واکسن واجبی داره دوران بارداری یا اوناییکه قبلا واکسن زدن هم باید دوباره بزنن مثل واک ...

بستگی به دوره واکسیناسیونت داره مثلا دوره ی ده ساله داره اگه تزریق قبلیت واسه ده سال قبل باشه واسه زایمانت میزنن

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
من باردارم و جرات ندارم بزنم هنوز تایید نشده واسه باردارا ممکنه رو جنین تاثیر منفی بزاره

نه واکسن کرونا نمیزنم چون هنو مطالعه نشده که رو زن باردار چه تاثیری داره

صلوات
منظورم اینه که واکسن واجبی داره دوران بارداری یا اوناییکه قبلا واکسن زدن هم باید دوباره بزنن مثل واک ...

اکسن کزاز اگه یاداورته باید بزنی 

من عک کردم واکسن کرونا رو میگی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی