2777
2789
عنوان

فولیک اسید 5

225 بازدید | 13 پست

سلام. من از سه ماه قبل بارداری تا پایان هفته نهم فولیک اسید 5 مصرف میکردم. ولی شنیدم دوزش بالاست و باید فولیک 1 مصرف کنم. الان چند روزه دارم فولیک 1 میخورم ولی همش حالت تهوع دارم. قبلش اینطور نبودم فقط یه روز که فولیک اسید رو قبلا یادم رفته بود بخورم اینطور شده بودم. نمیدونم واقعا به فولیک اسیدم ربط داره یا دلیل دیگه ای داره؟؟؟ باید چیکار کنم؟؟؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
دکترت چی گفت؟

دکترم قبل اقدام که گفته بود باید فولیک اسید بخوری فقط دوزشو نگفت منم داروخونه فقط گفتم فولیک اسید میخوام اصلا نمیدونستم دوزای مختلف داره. بعد از بارداری ام دکتر گفت برات فولیک اسید بنویسم گفتم دارم دیگه همون رو ادامه دادم. الانم چند روزه زنگ میزنم دکترم نیست نوبت بعدیمم 3 شهریوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم قبل اقدام که گفته بود باید فولیک اسید بخوری فقط دوزشو نگفت منم داروخونه فقط گفتم فولیک اسید می ...

دکتر قبل بارداری بهم گفت فولیک اسید 1 بخورم چون ازمایش قبل بارداریم نرمال بود

هفته 6 ک ازمایش دادم گفت کم خونی فولیک اسید 5 بخور

دکتر قبل بارداری بهم گفت فولیک اسید 1 بخورم چون ازمایش قبل بارداریم نرمال بود هفته 6 ک ازمایش دادم ...

به من هم تو آز قبل بارداری هم بعدش هر دو با فقط گفت همه چی نرماله ولی چیزی راجع به دوز فولیک اسیدم نگفت

به من هم تو آز قبل بارداری هم بعدش هر دو با فقط گفت همه چی نرماله ولی چیزی راجع به دوز فولیک اسیدم ن ...

حالا اشکال نداره استرس نداشته باشه بعد عاشورا برو دکتر..فولیک اسید بد نیست

حالا اشکال نداره استرس نداشته باشه بعد عاشورا برو دکتر..فولیک اسید بد نیست

آخه الان نمیدونم همون 1 رو بخورم یا 5. اصلا شایدم به فولیک اسیدم ربط نداشته باشه ولی دو روزه خیلی حالت تهوع دارم. اصلا اینجوری نبودم تو این چند هفته

حالت تهوع ک عادیه چندروز ک بیشتر نموندههر کدشو میخای بخور

مرسی از راهنماییت عزیزم. آخه من از همون اول حالت تهوع خیلی کم داشتم الان تو هفته ده یهو اینجوری حالت تهوع به نظرم به خاطر فولیک اسیده چون قبلا فقط یه روز که فولیک اسیدم رو یادم رفته بود چنین حالت تهوعی گرفتم

دکترم قبل اقدام که گفته بود باید فولیک اسید بخوری فقط دوزشو نگفت منم داروخونه فقط گفتم فولیک اسید می ...

سلام عزیزم شماتوبارداری فولیک اسید ۵ میلی روخورده بودید خواهش میکنم بگید واسه بچتون مشکلی پیش نیومد؟؟