2777
2789
عنوان

کمکککک

91 بازدید | 11 پست

دوستان شرکت ویستا تجارت صعود ازم ۴۹ تمن گرفته حالا عودت وجه زدم گفته شماره کارتو شماره ملیو عکس گارت ملیو بفرست فرستادم هنوز سین نکرده تو واتساپ حالا شوهرم میگه چرا فرستادی حالا میخام پاک کنم نداره حذف برای همه چیکار کنمممم

خداجونم منو به ارزوهام برسون☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم نشد🥺

گلم اول نت رو خاموش کن بعد برو تاریخ و ساعت گوشیت رو بزن رو همون ساعتی که اون پیام رو دادی بعد برو تو برنامه ها واتساپ رو بزن توقف اجباری بعد برو تو واتساپ اون پیام رو پاک کن‌ بعد نت رو روشن کن

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
گلم اول نت رو خاموش کن بعد برو تاریخ و ساعت گوشیت رو بزن رو همون ساعتی که اون پیام رو دادی بعد برو ت ...

اول نتو خاموش کردم واتساپم توقف اجباری کردم بعد تاریخو ساعتو مال همون موقع کردم بازم فقط حذف برای من داره

هیم واتساپ زمانشو تغییر میده

گلم اول نت رو خاموش کن بعد برو تاریخ و ساعت گوشیت رو بزن رو همون ساعتی که اون پیام رو دادی بعد برو ت ...

عه شدددددددد مرررررررسی

عه شدددددددد مرررررررسی

خواهش میکنم گلم❤😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌