2777
2789

ببین من به شخصه برام پف کیک خیلی مهمه

تو کیک پز بعضی وقتا که زیاد پف میکنه چون جاش کوچیکه میخوره به در و برمیگرده عقب دیگه پف نمیکنه

واسه همین معمولا تو قابلمه که دیواره هاش بلنده میریزم که خوب پف کنه

تازه یبار دیدم تو نت کیک رو تو قالب پلاستیکی (قالب ژله ها)ریخت گذاشت تو قابلمه ای که تا نصفه ابه درشم گذاشت پخت

🌟
مارکش چی هست؟؟ چه کیک پزی خوبه به نظرتون  این که میگی به درد نمیخوره  میشه بیشتر توضیح بدی ...

مارک مال من فک کنم هادی باشه کلا منظورم کیک پزه نه مارکش چون یدونه المنت داره از بالا فقط میپزه زیرش خام میمونه کیک توش خوب نمیشه شیرینی هم همینطور پیتزا خوبه ولی باید اول بدون اینکه به برق بزنی بزاری رو گاز با شعله کم ته پیتزا بپزه و پنیرش آب شه بعدا خاموش کنی بزنی به برق 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی تو ماهیتابه؟؟

اره

وقتایی که کیک معمولی میپزم تو مایتابه دو در ها هم میزارم

ولی چون معمولا اسفنجی میپزم یا تو ماهیتابه یا تو قابلمه میپزم بستگی به مقدار موادم داره و اینکه قراره برا چند نفر درست کنم

وقتی تعداد بالا میره تو ماهیتابه درست میکنم که بزرگتر بشه

🌟
بله فقط تو ضیح بده چطوری تو قابلمه بپزیم

تو قابلمه روغن بریز(در حدی که کفش پر روغن شه کم نریزی بسوزه)

بزار یک دقیقه گرم بشه رو گاز

بعد مایه کیکتو بریز 

چند بار قابلمه رو بکوب زمین که حبابای اضافیش خالی شه

رو در قابلمه دمکنی بزار

شعله پخش کن بزار رو گاز و با حرارت ملایم قابلمتو بزار روش

حدود ۳۰_۳۵دقیقه ای میپزه(سر شعله بزرگ نذاری ها...سر شعله متوسط...با حرارت حداقل....با ترجیحا شعله پخش کن...شعله پخش کن نبودم عب نداره ولی باشه بهتره)

🌟

https://www.google.com/search?q=پخت کیک در قالب پلاستیکی در آب جوش&client=firefox-b-m&sxsrf=ALeKk00O4PnbVx7fGRaWhX6wVFHxrTYucg:1629178957113&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwib_I3IrLfyAhUJvRQKHYTHCCIQ_AUIBygC&biw=432&bih=786#imgrc=0NdxC1eSSiC9bM

اینم لینک مدل بخار پز که گفتم تو قالب پلاستیکی میپزن(البته خودم تاحالا تست نکردم)

🌟

https://as6.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/79d6e071bbe1e7003692f299b7ef566b22157400-480p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjRmMzViMTQwNDQ5MzQ5MGMwMzAwN2IyNGZkMDBiNGFjIiwiZXhwIjoxNjI5MTk3MTU5LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.wMhVwiPin7ihBN0k186xGmfwr6LhQmO7XJPcPmllf-k

اینم یه فیلمه که اقاهه تو قابلمه کیک میپزه

🌟
ممنون عزیزم،یعنی فقط دم کنی بذارم درست میشه؟اخه دخترام خیلی دوس دارن براشون خودم کیک درست کنم.

شایدم بستگی به دستور پختت داره ها

مال من همیشه پفش میخوابید روشم شفته میشد

دمکنی گذاشتم درست شد

🌟