zizi106 مدیر عضویت: 1394/01/09 تعداد پست: 4102 عنوان بچه هاتون خابشون چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 164 پست معتاد یه چرت شدم ----»😊 1394/10/21 | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Elina53 عضویت: 1393/04/30 تعداد پست: 5756 مرمر ببوسش جیگری رو چه نازه رویا کو؟؟؟ 🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 بیا اینم قیافه پسر من اندر میان چرت هایش سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 مرسی الینا جون .. رویا فککنم نی نیش خفتش کرد دیگه سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 مرسی زی زی جون . خدا حفظشون کنه این شیطونکارو واسمون سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 پسر من که برا بار شونزدهم خوابید الان سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 من شربت اشتها دادم توش سیپروهپتادین داره فعلا خوابه ولی منه خاک بر سر بجای خوابیدن دارم تو نی نی سایت ول میگردم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 مامان امیر منم وقتایی که میخوابه جایه استراحت و کارایه خونه جام اینجاس سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 دیگه دیوونگیمونو چطوری اثبات کنیم؟خخخخ اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 والا بخدا سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مادرانه30402 عضویت: 1386/02/26 تعداد پست: 6932 دکتره که فوق تخصص کودکان داست تو شبکه سلامت میگفت در بزرگسالی نمی تونن از عهده حل مسائل درسی مثل ریاصی و...بر بیان
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 من که هیچ نمیدم . همینجوریش شب میخوام بخوابونمش شوهرم میگه دلت میاااد ؟ وای به حالی که بخوام دارو بش بدم دیگه سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
رویای_زندگی6 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 5659 هعیییییی از دخترم بگم که تا ساعت یازده شب نخوابید. من که دیگه روانی شدم از عصر شروع کردم. واسش لعاب برنج درست کردم دادم خورد. وای که ببینین چطور مزه مزه میکرد.وقتی ندادم دیگه , گریه میکرد خانوم میگفت بده هنوز دنیای من محمدرضا و محدثه