zizi106 مدیر عضویت: 1394/01/09 تعداد پست: 4102 عنوان بچه هاتون خابشون چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 164 پست معتاد یه چرت شدم ----»😊 1394/10/21 | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Elina53 عضویت: 1393/04/30 تعداد پست: 5767 من قطره استامینوفن میدم خاب از کلش میپره سرحالتر میشه 🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹
رویای_زندگی6 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 5659 دقیقا الینا من دیروز استامینوفن دادم, همون ده دقیقه هم پرید دنیای من محمدرضا و محدثه
رویای_زندگی6 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 5659 زی زی من کم اوردم جمعه رفتم داروخانه گفتم شربت بی بی سد یا بی بی اسلیپ بده بچه م بخوابه, دکتره دعوام کرد نداد.گفت بیار من واست نگهش میدارم تو برو بخواب دنیای من محمدرضا و محدثه
mar_mar11010 عضویت: 1393/12/01 تعداد پست: 7794 زی زی مندیروز تو ۱۰ دقه خواب پسرم بدو بدو یه دستی به ابروهام کشیدم . دلت آب سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 خب رویای زندگی ببر بده نگه داره خدا خیرش بده،آدرسشو بده منم ببرم بذارم پیشش اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
Elina53 عضویت: 1393/04/30 تعداد پست: 5767 اخی ادرس دکتره رو بده یگانه رو بدم نگه داره من بخابم 🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 زی زی این چیه؟باز نشد اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
رویای_زندگی6 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 5659 اخه داروخانه سی کیلوتر دورتر از خونمونه نمیصرفه;-) دنیای من محمدرضا و محدثه
zizi106 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/09 تعداد پست: 4102 دوست شوهر منم دکتره نمیزاره مت کارامو بکنم همش میگه ندین بهش ----»😊
Elina53 عضویت: 1393/04/30 تعداد پست: 5767 وای زی زی چه نازه گل پسرت اسمش پلیییییییییز؟ در ضمن لباسا نوزادی دخمل منو چرا تنش کردی دهههههه 🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹
رویای_زندگی6 عضویت: 1391/07/26 تعداد پست: 5659 زی زی دوباره بزار چرا واسه من باز نمیشه پس دلم اب شد دنیای من محمدرضا و محدثه