2777
2789
عنوان

بارداری

329 بازدید | 24 پست

سلام خانما من قبلا یه سقط داشتم اینبار که باردار شدم ۱۳هفته خیلی خوشحال بودم گفتم همه چی تموم شد خطر رفع شد.تا اینکه دیروز رفتم غربالگری ان تی ۵هس واز حدنرمال بیشتره و اومفالوسل داره الان آزمایش دادم جوابش ۵روز بعد میاد به نظرتون با این چیزایی که گفتم باید سقط بشه؟؟ خیلی داغونم آخه با شوهرمم فامیل نیستیم موندم چرا باید همچین اتفاقی بیافته.کسی بوده همچین مواردی پیش بیاد براش؟

صداقت عالی ترین شکل احترام است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما تجربه کردین یا کسی از آشنایان بوده؟ ینی باید سقط بشه؟؟

نمیخام ناامیدت کنم 

ازمایش سلفری شاید برت بدن

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

منم دو بار سقط داشتم عزیزم و با شوهرمم فامیل نبودم،بارداری سومم بچه سالم بود و الان دو ماه و نیمشه😁 

تا جواب ازمایش نیاد نمیش نظر قطعی داد،بنظرم سونو رو هم جای دگ تکرار کن دوباره من دخترعموم یبار سونو داد گفتن مشکل داره میخاس سقط کنه گف بزار یبار دگ سونو بدم بعد ،دوباره سونو داد گفتن مشکلی نیس😑خ وختا اشتباه میش

کلا هم بعنوان کسی ک شرایطی مث تو رو گذروندم میگم ک از همونجایی ک هسی لذت ببر،وقتی بچه نیس لذت ببر،وقتی بارداری و کلی ازمایش و سونو هس و استرس سعی کن لذت ببری بچه دارم شدی همین طور،،،،من کلی ناراحت بودم ک چرا بچه دار نمیشم،الان ک بچه دار شدمم بضی وختا حسرت روزایی و میخورم ک بچه نبود و استفاده نکردم ،ادما فقط دنبال چیزایین ک ندارن باید از داشته ها هم لذت برد ،هر وخ صلاح بودم نداشته ها رو خدا میده❤️

منم دو بار سقط داشتم عزیزم و با شوهرمم فامیل نبودم،بارداری سومم بچه سالم بود و الان دو ماه و نیمشه😁 ...

خداروشکر خدا بچت رو حفظ کنه ممنون از نظر امیدبخشت

سلام گلم من نی نیم امفالوسل داشت با عمل مشکلش حل شد الانم ۱۸ ماهشه هیچ مشکلی نداره سوالی داشتی بپرس

خداروشکر خدا نی نیتو برات نگه داره. خانومی ان تی هم بالا بود یا مشکل فقط امفالوسل بود؟؟

خداروشکر خدا نی نیتو برات نگه داره. خانومی ان تی هم بالا بود یا مشکل فقط امفالوسل بود؟؟

گلم نمی دونم اما ازمایش امینو سنتز دادم شما هم دادی؟

توکلت به خدا باشه اگر سندرم داون نبود سقطش نکن با عمل خوب میشه

گلم نمی دونم اما ازمایش امینو سنتز دادم شما هم دادی؟ توکلت به خدا باشه اگر سندرم داون نبود سقطش نکن ...

بله دادم جوابش دوشنبه میاد. برام دعا کنین

سلام خانومی متاسفانه سقط کردم الانم منتظر‌ جواب آمینوسنتزم برم پیش مشاور ژنتیک

چرا عزیزم سقط کردی چی شد....بعد امنیو سقط کردی

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
چرا عزیزم سقط کردی چی شد....بعد امنیو سقط کردی

چون هم امفالوسل داشت (دل و رودش بیرون بود) که بخاطر این موضوع پزشک قانونی مجوز داد و تو بیمارستان سقط قانونی کردم. آمینو رو بخاطر ان تی بالا دادم دکتر گف علتش معلوم بشه برین پیش مشاور ژنتیک

چون هم امفالوسل داشت (دل و رودش بیرون بود) که بخاطر این موضوع پزشک قانونی مجوز داد و تو بیمارستان سق ...

پس ازعوارض آمنیو نبود سقط ...من امروز دادم آمنیو

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘