2821
2789
بی حسی خوبه ولی اونم باز ترس داره

والا من مادرم و خالم سزارین بودن ناراضین . بقیه طبیعی بودیم راضیم هستیم چون زود سرپا میشی بخیه ات زود جوش میخوره شکمت زودتر جمع میشه .

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از روی ان تی حساب کردم اخه میگن ان تی دقیق تره

من انقد گیج میزنم حساب میکنم مثلا میگم هر ماهو باید ۴ هفته حساب کنم که میشه ۲۸ روز ولی هر ماه ۳۱ روزه پس این ۳ روز که میمونه چی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
والا من مادرم و خالم سزارین بودن ناراضین . بقیه طبیعی بودیم راضیم هستیم چون زود سرپا میشی بخیه ات زو ...

اره ولی اون دردی ک باید بکشی میگن خیلی سخته میترسم 

من انقد گیج میزنم حساب میکنم مثلا میگم هر ماهو باید ۴ هفته حساب کنم که میشه ۲۸ روز ولی هر ماه ۳۱ روز ...

هر ماهو ۴ هفته و سه روز حساب کن منم امروز گیج شده بودم قاطی کرده بودم با شوهرم حساب کردیم 

اره ولی اون دردی ک باید بکشی میگن خیلی سخته میترسم 

ببین عزیزم اون یکم شانسیه . بیشترم زایمان راحت دارن . بعضیا بدشانس چندین ساعت درد میکشن. من خودم بدون درد ۶سانت دهانه رحمم بازشده بود. اینا شانسیه.وبستگی داره من خیلی راه میرفتم تو بارداریم. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
هر ماهو ۴ هفته و سه روز حساب کن منم امروز گیج شده بودم قاطی کرده بودم با شوهرم حساب کردیم 

اها اون سه روزارم باید اضافه کنم دیگه؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
طبیعی خوبیش اینه ک زود سرپا میشی

اره واقعا بعد زایمان میتونی پاشی. اما سزارین که ۱۲ساعت نباید تکون بخوری بعدم بسختی. من از سوند ام میترسیدم خیلی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792