2777
2789
عنوان

چرا دعوام کرد😭😭

340 بازدید | 11 پست

داداشم حواسش نبود پرید جلو ماشین یهو دستش رو گرفتم پرتش کردم اونور، بخدا اگه اینکار رو نمیکردم دور از جونش الان کما بود... مامانم انقدر دعوام کرد که مگه این بچه مادر نداره، به تو چه وحشی، و... انقدر گریه کردم، مگه من خواهرش نیستم؟ حق ندارم مواظبش باشم؟ مامانم یادش رفته وقتی داداشم ۵ ساله بود و من ۸ ساله من و اون رو تو خونه تنها میذاشت. بخدا من تو ۸ سالگی مادر شدم، مادر دوم. قدرم رو ندونست. اونموقع که بهم نیاز داره میشم عشقش ولی وقتی خطای کوچکی میکنم به من ربطی نداره و وحشی ام😭🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور عزیزم .فداسرت .منم بخدا مجردیم یه سره با داداشم دعوا میکردم و مامانم خیلی دعوام میکرد ولی حالا که عروسی کردم دلتنگ همون روزام .بخدا داداشم رو آوردم خونه خودم 

خیلی مامان خوبیه ولی احساس میکنم فرق میذاره بخدا عاشقشم

خوشبحالت ک مادر خوبی داری و عاشقشی قدر این حس بینتون رو بدون

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752