2789
عنوان

ب حق امشب🖤

169 بازدید | 13 پست

اسمش علیِ،شهادتش هم مثل امیرالمؤمنینِ،فرقش مثل پدر بزرگش شکافته شد، رفت میدان بار آخر،مرحوم مفید در ارشاد میگه:آخرین بار که رفت،ابی عبدالله دیگه رو پاش بند نبود…..ابی عبدالله خودش اجازه داد،زودم اجازه داد،عبارت میگه: “فَاسْتَاذَنَ اَباهُ فِی الْقِتالِ فَاذِنَ لَه” گفت:برم؟ گفت:برو…بار آخر نوشتن حسین هی می رفت رو بلندی نگاه می کرد،از قول خانوم سکینه نقل می کنن،میگه من کنار بابام تو خیمه نشسته بودم،بابام گوشش تو میدون بود،یه مرتبه شنید یکی میگه:” یا اَبَ عَلَیکَ مِنّى السَّلامَ” سکینه میگه دیدم چشای بابام سیاهی رفت،می خواست سوار اسب بشه،رکاب اسب رو گم کرد،دست و پاش رو گم کرد،پسرمِ،عزیزمِ،داره صدام میکنه…*

🖤🖤🖤🖤

مرحوم سید بن طاووس تو لهوف میگه:هر شهیدی رو که ابی عبدالله رفت بالا سرش،با اسب تا کنار بدن رفت، بعد از اسب پیاده شد،اما برا علی اکبر فرق داشت،نوشتن:هنوز به علی نرسیده طاقت نیاورد، “فَسَقَطَ مِنَ الفَرَس” از رو اسب افتاد،شیخ حُر عاملی میگه: دیدن دیگه نمیتونه بلند شه،داره رو زانوهاش راه میره،رسید بالا سر علی،پسرم! عزیزم!

🖤🖤🖤🖤

همه گفتن حسین جون داد،مرحوم شوشتری میگه:روضه علی اکبر،روضه ی جون دادنِ حسینِ…حسین تکون نمیخوره،همه گفتن:کار پسر و پدر تموم شد،راست گفتن: حسین داشت آروم آروم جون میداد،یه مرتبه شنید یه صدایی داره میاد،برادر! پاشو خواهرت اومده،غیرت الله! پاشو….

این روضه یه جمله گریز میخواد،اینجا دید خواهر وسط نامحرماس،پا شد،علی رو رها کرد،زیر بغل های زینب رو گرفت،جوان های بنی هاشم رو صدا زد،اما ساعتی بعد،همین حسین دید دارن به زینب حمله می کنن،به خیمه ها حمله می کنن،به نیزه تکیه زد، صدا زد: من زنده ام…یه ناله بزن:حسین….🖤🖤🖤

خدا بحق پیکر اربا اربا شده علی اکبر ع
حاجات همه اشخاص این سایت بده
گره از مشکلاتشون باز کن
🖤🖤🖤🖤

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام دعا كنيد 

انشاالله همه حاجت روا بشيم 

واسه هدايت برادرم سعيد خيليييييي خانوادمو اذيت ميكنه رفيق بازه أهل كار نيست به اجبار أز پدرم كه بازنشسته پول ميگيره اگه هم بهش ندن داد و بي داد ميكنه ميشه صلوات بفرستيد و دعا كنيد 

به اسرار همين برادرم پدرم منصور خونه را فروخت و يك زمين خريد زمين هم به مشگل خورده دعا كنيد مشگل زمين هم حل بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻التماس ميكنم واسه حل مشگلات خانواده أم دعا كنيد انشالله هيج وقت غم و غصه را تو چهره خانوادتون نبينيد 

پدر و مادرم أز غصه پير و داغون شدن 

الهي همه پدر و مادرها حاجت روا بشن 

الهي هيج پدر و مادري دشمن به شاد نشن 

ممنون واسه حاجت روايي پدر و مادرم دعا كنيد 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🖤😔🖤

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 

به پیش چشم پدر ناگهان پسر افتاد

همین كه خورد پسر بر زمین، پدر افتاد

رسید هلهله و خنده ها به گوش حسین

میان معركه آقا به درد سر افتاد

مگر كه قول ندادی عصایِ من باشی؟

بلند شو پدرِ پیرت از كمر افتاد

تو نخل بودی و دستی به پیكرت كه زدم

ز شاخه هایِ تمام تنت ثمر افتاد

الا شبابِ بنی هاشم از حرم آئید

كه زانوانِ حسین از توان دگر افتاد

خبر رسید به خیمه كه ارباً اربا شد

خبر رسید كه لیلا از این خبر افتاد

یا لملم حسین امشب منم حاجت روا کن😭امشب ب دل منم نگاه کن😭چاره ندارم اقا😭تورو خدا😭نگام کن😭ببین چجوری شدم 😭ببین دلم شکسته😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!