2777
2789

قرص میده سقط میکنی.مثل پریودیه نگران نباش

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز بعد مصرف قرص سقط میشه؟ راه های طبیعی هم برای سقط هست؟ 

من بچم کنده بود بمن گفت که بچت پاینه بالا نمیره کنده شد. قرص داد  رفتم همه جا گشتم پیدا نکردم به دکترم برگشتم گفتش  که زعفران  دم کن زیاد بخور با  زرشک دم کن من از بیرون اومدم این کار کردم بعد دوروز بچم افتاد

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

من شیاف گزاشتن برام تقریبا 10 هفته بودم لخته های اولیه درد نداشت فقط بخاطر خونریزی ضعف کردم ولی جفت دفع نشد و برای جفت جداگانه دارو داد دکتر و دفعش دردناک بود

بله باید استراحت کنی و خودتو تقویت کنی دوهفته سردیجات و لبنیات نخوری کمرتو چرب کن و ببند که کمردرد نشی

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕