2777
2789
عنوان

محتاج دعاتونم

119 بازدید | 13 پست

سلام دوستای خوبم!میشه لطفا برام حمد شفا بخونین که زود خوب بشم،کرونا دارم!بچم ۲۱ ماهشه و نمیتونم بغلش کنم همش گریه میکنه و تو شهر غریبم،حالم واقعا بده!تورو خدا برام دعا کنید خوب بشم که انشالله با دعای شما و دلای پاکتون حالم زود خوب بشه!انشالله به حق چهارده معصوم خودتون و عزیزاتون تنتون سالم باشه و هرچی مریضیه خدا ازتون دور کنه!از همتون ممنونم 

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دنیا ممنونتم دوست عزیز.چشم

عزیزم شما همونی نیستید که باردار بودید و چندتا آمپول پروژسترون و شیاف استفاده کرده بودید و نگران ابهام تناسلی جنین بودید؟منم الان استرس شمارو دارم ممنون میشم بگید بچه تون الان سالمه؟

عزیزم شما همونی نیستید که باردار بودید و چندتا آمپول پروژسترون و شیاف استفاده کرده بودید و نگران ابه ...

سلام عزیزم.چرا همونم.شکر خدا سالمه

شما هم از هفته های اول استفاده کرده بودید دیگ آمپول و شیاف؟

اره عزیزم.من ازمایشم که مثبت شد از هفته بعدش لکه بینی هام شروع شد از اول تا اخر شیاف و امپول استفاده کردم

شما هم از هفته های اول استفاده کرده بودید دیگ آمپول و شیاف؟

عزیزم اصلا نگران نباش،توکل کن به خدا!انشالله نی نیتو صحیح و سالم بغل کنی!برای سلامتی خودتو و نی نیت یه ایه الکرسی میخونم