2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
رفتم طب اسلامی گفت نرو روانپزشک اونقد دارو میدن آخرش روانی میشی

غلط کرد 

تو هم افکار خودکشی داری که حتما باید بری پیش روانپزشک اینو بقال سرکوچه هم میدونه

دوم اینکه وسواس داری 

حتما برو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه گناه نداشت امروز خودمو راحت میکردم

اصلا اینکارو نکن 

حتما در اولین فرصت برو روانپزشک 

من خودم چند سال تحت نظر بودم نه روانی شدم نه معتاد شدم یه عالمم باعث پیشرفت درسیم و زندگیم شد.

تو مطب دکترم پر دانشجوی پزشکی و استاد دانشگاه و متخصص هایی بودن که اومده بودن ویزیت بشن و درمان بشن 

اصلا اینکارو نکن  حتما در اولین فرصت برو روانپزشک  من خودم چند سال تحت نظر بودم نه روانی ...

من‌طلاق گرقتم نه بعدش ازدواجی چیزی الانم بینیمو کج کرده کسی درکم نمیکنه برم ترمیم خب روانپزشک برم فایدش چیه

بامادرم حرفم شد گفتم نرم بلا سرخودم میارم نمیدونین چقد حالم بده کلا روز وشبم یکی شده هیچی خوشحالم نم ...

منم همینطوری ام😔💔

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
من‌طلاق گرقتم نه بعدش ازدواجی چیزی الانم بینیمو کج کرده کسی درکم نمیکنه برم ترمیم خب روانپزشک برم فا ...

تعادل هورمونای مغزیت بهم ریخته اگه بری دکتر تنظیم بشه افکار خودکشیت از بین میره بر میگردی به زندگی دوباره  بری دنبال اهدافی که داشتی