2777
2789
ژل ضدجوش آداپالن براجوش زیرپوستی عالیه دکترم داده قیمتشم ده تومنه یه پمادسبزرنگه

منظورم از زیر پوستی ایناس ک درد نداره هاا همینجوری ملتهبه تا تخلیه نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ساله صورتم آکنه و جوش داره اولا به هرکی میگفتم میگفت برای بلوغه تا اینکه خیلی شدید شد رفتم دکتر گفت آکنه هس پیشه ۴ تا دکتر رفتم برای داروی هرکدوم از دکترا ۷۰۰ هزار تا یه میلیون خرج کردم ولی باز پوستم جوش میزنه و آکنه داره.الان شده ۴ سال

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

رواکوتان مصرف نکزدی؟

اسماشونو دقیق نمیدونم ولی هم ژل و پک گیاهی که ۷ تا کم توش بودو بای یه شزکت مشهوز بود زدم بعد ۸ ماه هیچ فایده نداش کزم شیمیایی هم زدم ولی خوب نشد محلولای زوغنی هم زدم حتا

اسماشونو دقیق نمیدونم ولی هم ژل و پک گیاهی که ۷ تا کم توش بودو بای یه شزکت مشهوز بود زدم بعد ۸ ...

برای من اونجوری متاسفانه از کرونا ک ماسک زدم حس میکنم صورتم اینجوری شد جوشای چربی میزنم

برای من اونجوری متاسفانه از کرونا ک ماسک زدم حس میکنم صورتم اینجوری شد جوشای چربی میزنم

خب ببین من مشاوزا بهم گفتن صورتمو اصلا با صابون نشوزم یا با ژل بشورم یا آب خالی (ببخشید کیبوردم خزابه همش ز مینویسه)

سعی کن ماسکتم عوض کنی همش چون میکزوبی باشه جوش میزنه . یه کزمی بود من میزدم جواشای زیز پوستیم خوب شد ولی بعده یه مدت دوبازه زد بالا

ژل ضدجوش آداپالن براجوش زیرپوستی عالیه دکترم داده قیمتشم ده تومنه یه پمادسبزرنگه

سلام عزیزم این پمادکه معرفی کردی خوبه برای جوشهات

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
سلام گلم بله عالیه من همیشه استفاده میکنم

چند تومن گرفتین؟ 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»