2777
2789

خودتون بچه دارین؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

هزینه آنچنانی نداره عزیزم.کل هزینه هایی که ما کردیم تو دو سال به دومیلیون نرسیده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزینه آنچنانی نداره عزیزم.کل هزینه هایی که ما کردیم تو دو سال به دومیلیون نرسیده

میشه بیشتر توضیح بدی؟ چرا بچه آوردین؟ چند ساله؟ چکار کردین؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
میشه بیشتر توضیح بدی؟ چرا بچه آوردین؟ چند ساله؟ چکار کردین؟

عزیزم ما بچه دار نشدیم خودمون دیگه تصمیم گرفتیم از پرورشگاه بیاریم البته هنوز بچه رو تحویل نگرفتیم ولی مراحل آخرش هستیم منتظریم بچه رو معرفی کنن.مدت زمانش در شهر های مختلف متغیره ولی در مجموع پروسه ی زمانبری هست.ما خودمون از روزی که اسم نوشتیم دو سال میگذره.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وای ترو خدا میای پی وی بهم‌ توصیح بدی کامل

هر سوالی داری بپرس عزیزم

عزیزم ما بچه دار نشدیم خودمون دیگه تصمیم گرفتیم از پرورشگاه بیاریم البته هنوز بچه رو تحویل نگرفتیم و ...

چه کار زیبایی کردید👌🏻💎👏🏻💎🔝❤️

منم اگه روزی بچه دارنشم این کاررو‌میکنم

چه کار زیبایی کردید👌🏻💎👏🏻💎🔝❤️ منم اگه روزی بچه دارنشم این کاررو‌میکنم

ممنون عزیزم بله خیلی خوشحالم از تصمیمی که گرفتم

۲ سال خیلی زیاده چجور طاقت میاری. خودت جنسیت رو تعین میکنی؟ اینکه بچه چند وقتشه خودت تعین میکنی

زیاد نیست که بعضی شهر ها بالای پنج سال طول میکشه.بله جنسیت رو خودمون تعیین میکنیم سن هم درخواست میدیم ولی ممکنه با اون سنی که می‌خواهیم موافقت نکنن