من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شوهر منم مثل تو ... فقط پفک و بستنی میاره هم شبا یا مثلا میگه بیا پایین بریم بستنی و معجون بخوریم😂
اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱
شوهر منم مثل تو ... فقط پفک و بستنی میاره هم شبا یا مثلا میگه بیا پایین بریم بستنی و معجون بخوریم😂
خدا برا همدیگه حفظتون کنه😍😍😍😍😍
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱
تنها چیزی که میدونه اینکه اخلاقمون اون تایم بده برای همین سعی میکنه روی اعصابم راه نره و نهااااایت لطفش انداختن نبات تو چاییه تازه الان نامزدیم اینکارارو انجام میده بعد ازدواج فکرکنم اصلا اهمیت نده😐🔪🙄
(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜