2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
این کلیپ‌هم تقدیم ب نگاه مهربون وعاشقانتون ب مولامون❤ @dokhi75         & ...

السلام علیک یاصاحب الزمان(عج)❤️

عالی بود عزیزم🌹❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

@عطرنرجس1400  

سلام عزیزم خوبی؟ 😘

سالگرد عقدت مبارک عزیزم،من الان بعدچندروز آنلاین شدم 

انشاءالله همیشه تنتون سلامت باشه ودلتون خوش❤️😍وسال های سال به خوبی و خوشی کنار هم زندگی کنین وخوشبخت وعاقبت بخیر باشین❤️❤️

و هر خواسته ای داری بهش برسی عزیزدلم،بازم تبریکککک  خواهری😘❤️❤️❤️😍😍😍

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@عطرنرجس1400  

@ردمنا  

سلام خواهران عزیزم خوب هستید 

روزتون بخیر

اولا میخواستم سالگرد عقد فرشته جان روتبریک بگم امیدوارم بهترین هانصیب شما وهمسرتون بشه خوشبخت بشید❤ وخداوند فرزند سالمو صالح بهتون عطاء کنه 🤲

ویه خونه خوشکل ودلخواهتونو بهتون قسمت کنه وهرچی تو دلتونه بهش برسید ان شاءالله 🤲🤲

گفتم اینجاعرض ادب کنم نگی خواهرم بی ادبه چون به امر سادات جان نتونستم متنی غیر اعلام گزارش تواون تاپیک بزارم😘😘😘😘😘

وصحبت های خودم 

میگم وقتی چله مون تموم شد صدقه ی مخصوص چله رو به چه کسانی میتونیم بدیم ؟

دوم اینکه آیا قراره چله ی دیگه شروع کنیم؟اگه آره فعلا صبح نباشه

دوم اینکه بعداین چله میخوام چله به روش آیت الله حق شناس ره بردارم شنیدم میگن اگه یه چله داشته باشی چله ی دیگه ای رو نمیتونی انجام بدی 

اینا سوالاتمن ممنون میشم جوابمو بدید🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
@عطرنرجس1400     @ردمنا     سلام خواهران عزیزم خوب هستید  روزتون بخیر ...

سلام عزیزم، 

الحمدالله خدارو شکر

احوالتون خوبه؟ دختر خانمت چطوره؟

صدقه رو به کسی که نیازمند هست بدید. 

بله چله جدید هست. جزئیات چله رو دقیق نمیدونم. فرشته جان اشاره کردند که چله بعد نماز صبح هست.برا من فرقی نمیکنه من تابع جمع هستم. 

اما در مورد اینکه چند چله ها باهم خونده بشه. من هم شنیدم.‌ دقیق اطلاع ندارم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم،  الحمدالله خدارو شکر احوالتون خوبه؟ دختر خانمت چطوره؟ صدقه رو به کسی که نیازمند ...

فدات 

ماهم خوبیم الحمدالله 🌹

باشه عزیزم ممنون

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
فدات  ماهم خوبیم الحمدالله 🌹 باشه عزیزم ممنون

خداروشکر، خواهش میکنم عزیزم🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام خواهرای عزیزم عباداتتون قبول ،انشاالله سلامتی و فرج آقاجانمان ،الهی آمین، امیدوارم تک تک جمیع این جمع بحاجات دلتون برسین ب حق اقا صاحب الزمان عج انشاالله 💚

سلام دوستان گلم خدا رو شکر این چله به پایان رسید ان شاالله این چله از طرف خدا قبول بشه،با دلهای پاکتون برای من روسیاه دعا کنید 

ازعزیزانی که برای این چله زحمت کشیدن( فرشته و یلدا و مامان بچه هام و ردمنا و خانومای گلی که زحمت کشیدن ) خیلی ممنونم

خیلی این جمع رو دوست دارم 

کاش سادات جان بیان و حرفهای قشنگشون رو بهمون بگن

سلام دوستان گلم

امروز روز آخر چله بود، به شخصه که باید بگم توی تهذیب نفس هیچ پیشرفتی نکردم، بار گناهانم انقد زیاده که حالا حالا باید روی خودم کار کنم، التماس دعا دارم از همتون عزیزان،ان شاءالله که خدا به برکت این جمع ما رو هم آدم کنه،چله ی جدید باشه منم هستم،بعد نماز صبح باشه هم که عالی چون دیگه نمازمون قضا نمیشه

ان شاءالله ظهور مولامون به همین زودیه زود

ان شاءالله حاجت روایی تک تک شما دوستان

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللّهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم  

سلام دوستان عزیزم ان شاءالله با پایان این چله همه غماتون هم همراهش به پایان برسه و زندگیتون همراه با ارامش خیر و برکت باشه و تاپیکای حاجترواییتونو ببینیم😍❤

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

سلام 

از همگی قبول باشه 

برای چله بعدی لطفا منو هم صدا کنین ان شاالله که همتون عاقبت به خیر بشین به هر حال هر کدوم از ما ی دلمشغولی  نسبت به اقا داشتن که تو چله شرکت کردن و اقا امام  زمان  عج  اینو خوب میدونن وان شاالله  که دستمونو میگیرن

❤❤❤❤❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام خواهرای عزیزم عباداتتون قبول ،انشاالله سلامتی و فرج آقاجانمان ،الهی آمین، امیدوارم تک تک جمیع ا ...

سلام عزیزم، از شما هم قبول باشه.

ان شاالله

ان شاالله به حاجت دلت برسی.🌹

سلام دوستان گلم خدا رو شکر این چله به پایان رسید ان شاالله این چله از طرف خدا قبول بشه،با دلهای پاکت ...

سلام عزیزم

ان شاالله

ان شاالله به حاجت قلبیت برسی.🌹

خواهش میکنم عزیزم انجام وظیفه هست.

سلام دوستان گلم امروز روز آخر چله بود، به شخصه که باید بگم توی تهذیب نفس هیچ پیشرفتی نکردم، بار گنا ...

سلام عزیزم، قبول باشه.

ان شاالله 

ان شاالله به حاجت دلت برسی.🌹

سلام دوستان عزیزم ان شاءالله با پایان این چله همه غماتون هم همراهش به پایان برسه و زندگیتون همراه با ...

سلام عزیزم، ممنون از همراهیتون

ان شاالله

ان شالله به حاجت دلتون برسید.🌹