2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
سلام گلم  همون سه باری هم که گزارش دادم کپی بود🥴😂

😁😁😁

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
این فقط یکی از تاپیکاشه 😊 شما همنشینش اگه میشدی عاشقش میشدی انقدر ک بافهم وکمالات بودن 😍😍 خودشو ...

فرشته جونم سه شب پیش خواب دیدم سادات جان با کاربری جدید برگشته بودن پیشمون😍🌺

کاش میشد همین شکلی تعبیر بشه🤲🏻

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعابرای ظهور امام عصر عج  از راه‌های نجات در دوران ظلمانی غیبت نیز هست؛ زیرا امام حسن عسکری(ع) ...

چقدر متنت زیبا بود خواهری😍👏🏻

بند آخرش مخصوص منه

ان شاء الله خدا به حق دعا برای ظهور، انسانِ خوب شدن رو نصیب منِ گنه کارِ رو سیاه کنه🤲🏻

@عطرنرجس1400  

سلام عزیزم ، سالگرد عقدتون رو بهتون تبریک میگم. ان شاالله کنار هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید. تا سال بعد این موقع تو خونه خودتون باشید. آمین

@عطر_گل_یاس_سفید  

سلام عزیزم، دعای گندم شیخ بهاالدین عاملی چی هست؟ 

دعاهای مادرت بدرقه راهت هست مطمئنم میگیره ❤ الهی ک بحق این شب جمعه عزیز ، بزودی مادرت و خودت اشک شو ...

ان شاالله عزیزم،امیدوارم لبت خندون دلت شاد باشه💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

[یــــــــــ‌صاحب‌الزمان‌مهـــدے‌عج‌ـــــــــــا💚]

✍ عزیزے میـــگفـــت:

➕هر وقـــت احســـاس کردید
از [امــــام‌زمـــــــان‌عج] دور شدیـــد
و دلتون واسہ آقا تنـــــگ نیست؛

این دعاے کوچیــــــڪ رو بخــونید
بخصـــوص توے قنـــوت هاتـــون..!

[ لَیِّن قَلبے لِوَلِیِّ اَمرِکـ☘ ]

خدایا..! دلمو‌ واسہ امامم‌ نرم‌ کن..!🌹

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
﷽ ❣ #سلام_امام_زمانم ‍ گل نرگس نظری‌کن کہ جهان‌بیتاب است روز و شب چشم همہ منتظر ارباب است مه ...

🕊🌹🕊
خدا کند که مرا با خدا کنی آقا؛
ز قید و بندِ معاصی رها کنی آقا

دعاے ما به درِ بسته می خورد ای کاش
خودت برای ظهورت دعا کنی آقا

بیا که فاطمہ در انتظار دستانت
نشسته تا حرمش را بنا کنی آقا

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
@عطر_گل_یاس_سفید     سلام عزیزم، دعای گندم شیخ بهاالدین عاملی چی هست؟

سلام عزیزم❤

بفرما گلم👇🏻

دعایی به جهت برآمدن حاجت از شیخ بهاءالدین عاملی بسیار مجرّب است

از شیخ بهاءالدین عاملی رسیده که در شب جمعه این دعا را بر چهل و یک دانه گندم بخواند و بر بام خانه ریزد تا مرغها بخورند اگر حاجتش روا نشود بر من بد گویند.

بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم

لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِعَوْنِکَ وَ قُدْرَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِحَقِکَ وَ حُرْمَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ فَرَجاً فَرَجَنی مِنْ اَمْری فَرَجاً وَ مَخْرَجاً رَبَنّا یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ

به هر دانه گندم یک بار بخواند

سلام عزیزم❤ بفرما گلم👇🏻 دعایی به جهت برآمدن حاجت از شیخ بهاءالدین عاملی بسیار مجرّب است از ...

ممنون عزیزم، 🥰 خدا حاجت دلت رو بده. آمین

ممنون عزیزم، 🥰 خدا حاجت دلت رو بده. آمین

ممنون برای دعای قشنگت😍🌺

ان شاء الله شما هم به حاجت قلبیت برسی🌹

شما بنده خوب خدا😍هستید. منم گناهکارو روسیاهم.امام حسین و شهدای کربلا هم بزرگتر از اون هستند که منه ...

عزیزم شما لطف دارید بمن 😊

خیلی ممنونم ❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چشم مهربون محتاجیم به دعا

❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام دوستان عزیزم چله تون داره تموم میشه  قبول باشه از همگی التماس دعا دارم  خوش به سعا ...

سلام عزیزم ❤

چرا گزارش  دادن انقد برات سخته درکت نمیکنم اصلا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام ان شاءالله خوشبخت ترین باشین ،همیشه در آرامش باشین و با صلاح خدا به وقتش خونه دار بشین ان شاءال ...

سلاممم عزیززدلمم 🌺

خییلیی ممنونم ازت مهربون ❤❤

ان شاءالله ک صلاح خداوند امسال باشه 

ی آرزوهایی دارم ک باید حتما توخونه خودم باشم تا برآورده بشه 😀 

واقعا چند ساله همسرم خسته شده وگناه داره طبقه پنجم بدون آسانسور 😊 البته الحمدلله الحمدلله الحمدلله شکرا لله شکرا لله 

منتظر سورپرایز خداوند هستم 😍😍