2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
این کلیپ‌هم تقدیم ب نگاه مهربون وعاشقانتون ب مولامون❤ @dokhi75         & ...

ممنون عزیزم

یا صاحب الزمان عج

آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند

آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
علیک سلام عزیزدلم ❤  الهی آمین بحق حضرت زینب س🕊 خیلی دلم تنگ شده واسه اونروزای ک همه باشور د ...

ان شاالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشته جانمممم سلام به روی ماهت دورت بگردم دلم برات یه ذره شده همش دوست دارم بیام اینجا انقد سرم شلوغ ...

چقدر زیباست عزیزم 

من از کاراتون میدزدم واستوری میکنم 

اگه دلی لرزید شما هم درثوابش شریکی

زیر سایه مولا سلامت وعاقبت بخیر باشید

چقدر زیباست عزیزم  من از کاراتون میدزدم واستوری میکنم  اگه دلی لرزید شما هم درثوابش شریک ...

چشمای قشنگت زیبا میبینه دورت بگردم لطف داری مهربونم باعث افتخارمه که دوستشون داشتی و استفاده میکنی😍😍😍💛💛💛💛

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام یلدا جان مثل همیشه عالین کاراتون آفرین بانوی هنرمند 👏👏مخصوصا این ضریح زیبای آقا امام حسین😘😘 ...

دورت بگردم مهربونم مرسی که همیشه انقد بهم انگیزه دادی خدا دختر گلتو برات حفظ کنه مهربون😍😍😍❤

سلام عزیزدلم نمیدونی چققققدر دلم برات تننگ‌شده 😍😍😍 اره خیلی وقت بود دیگه از هنرات برام نذاشته بو ...

ای جانممم قربون دل مهربونت بشم فرشته زمینی😍😍😍😍

نه بابا ما از این سعادتا نداریم😂من کسیو جز شما ندارم که باهاشون حرف بزنم🥺🥺🥺از اینور درسا خیلی زیاد شده از اینورم کار پیش مباد زیاد میرم بیرون حسابی درگیرم😂😂

جانمممم😍باعث افتخاره که تو دوستشون داری دورت بگردم یادمه چقد کمکم کردین و از روز اول بهم انگیزه دادین باعث پیشرفتم شدین جز شما هیچکس انقد کمکم نکرد قربونت برم خوش قلب جانم🌸🌸🌸🌸💕

چشمای قشنگت زیبا میبینه دورت بگردم لطف داری مهربونم باعث افتخارمه که دوستشون داشتی و استفاده میکنی😍 ...

قربونت عزیزممممم😍😘😘

دورت بگردم مهربونم مرسی که همیشه انقد بهم انگیزه دادی خدا دختر گلتو برات حفظ کنه مهربون😍😍😍❤

سلامت باشی عزیزم باعث افتخارمه داشتن دوستی مثل شما❤❤❤

ً

•°~🌻🌤

نگذشته‌ایم‌محض‌رضای‌توازگناه
بگذرعزیزفاطمـه‌ازاشتبـاه‌ما..💔

السلام‌علیڪ‌یابقیة‌اللھ..🌱

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
@ملکه__یخی         سلام بروی ماهِ مادرِ آبان 😍😍 کجایی عزیزم؟ رفتی ک رف ...

سلام عزیزم خوبی؟چی بگم گلم نامزدی خواهرم بود سرم شلوغ بود دیگه هیشکی سراغمو نگرفت منم دیگه نیومدم تو گروه🥺

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
@ملکه__یخی         سلام بروی ماهِ مادرِ آبان 😍😍 کجایی عزیزم؟ رفتی ک رف ...

دلم خیلی براتون تنگ‌شده بود🥺

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

همه درس هایی که آدم باید یاد بگیره و همه احساس هایی که به امام زمان عزیزمان داریم و همه چیز هایی که درگیرشیم نسبت به آقاجون تو این کلیپ بود خدا خیرت  بده که مثل روز اول پر از انگیزه وتلاشی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام عزیزم خوبی؟چی بگم گلم نامزدی خواهرم بود سرم شلوغ بود دیگه هیشکی سراغمو نگرفت منم دیگه نیومدم تو ...

سلام عزیزم، احوالتون خوبه؟ این مدت بنده نماینده گروه بودم. به یادتون بودم. گفتم شاید شرایطش رو ندارید. امروز روز سی و ششم هست. اگر میتونید همراهمون باشید‌. چله جدید هم داریم.‌ حتما همراهمون باشید.

حدیث ، پرچم های برافراشته قبل از قیام مهدی همه باطل است . چقدر سندیت دارد؟

🔴 تا خود ظهور، هیچ پرچم حقی وجود ندارد

🌕 پرچم حق که همان پرچم رسول خدا (ص) است بعد از جنگ جمل دیگر برافراشته نخواهد شد، مگر به دست امام  مهدی عج
📜 غیبت نعمانی باب19ح1