2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
دعابرای ظهور امام عصر عج  از راه‌های نجات در دوران ظلمانی غیبت نیز هست؛ زیرا امام حسن عسکری(ع) ...

ممنون عزیزم دلگرم کننده بود پیامت 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@حاجیه     عزیزم دیروز هردوتا پیامات ک درتاپیک گذاشتی خوندم   ودیروز عصر این ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم زحمت کشیدی

خواهش میکنم گلم 😍😊❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنون عزیزم دلگرم کننده بود پیامت 

ان شاءالله همه چیز درست میشه نگران نباش عزیزم❤❤❤⚘⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
 خییلی هم عاالی احسنت بهت 👏👏 هدفت قابل تحسینه 😍😍 عزیزم استاد راهنمایی ک ما داشتیم بما نگف ...

دورت بگردم عزیزم این خیلی خوبه عالیییییی باور کن عمر اینقدر کوتاهه که آدم تا به خودش بیاد میبینه ای داد بیداد چه روزها که بیهوده تلف شد چقدر میتونستم پیشرفت کنم چقدر میتونستم بهتر باشم و عمرم به بطالت گذشت در مورد بحث کردن با بقیه  هم البته که اکثرا سرسخت و انعطاف ناپذیرند و به عقیدشون راسخن ولی مهم اینه که نتونن رو تو تاثیر بزارن مثال بارزش همینایی که نماز خون بودن ولی ترک کردن با حجاب بودن ولی متاسفانه بیحجاب شدن یا به خدا معتقد بودن الان به کل منکر وجود خدا میشن بحث کردن برا منم جز بار منفی اکثرا چیزی نداره ولی بارها هم شده که ی کسایی به شدت متحول میشن با بعضی از حرفها البته اگه به قول فرمایش شما من اول تطهیر نفس کرده باشم خودمو تزکیه کنم که به قول قرآن قدافلح من زکیها و قد خاب من دسیها هرکس نفس خود را از گناه و بدی پاک کند به یقین رستگار خواهد بود و در روایات داریم که هر کس چهل روز از گناهی دوری کند چشمه های حکمت از قلب و درونش جاری میشه و واقعا زبانش هم به حکمت باز میشه و قدر این چهله ها رو بدونیم که آثار و برکات زیادی داره 🌹

الان داشتم کارانجام میدادم توخونه همش یاد تو و فرارت میفتادم و باخودم خنده 😂😂😂😂 تصور اینکه با ا ...

😂

ای جان،انشاءالله همیشه لبت خندون باشه گلم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
دورت بگردم عزیزم این خیلی خوبه عالیییییی باور کن عمر اینقدر کوتاهه که آدم تا به خودش بیاد میبینه ای ...

احسنت بهت گلم‌ احسنت احسنت 👏👏👏

عزییزززدلم  من منظورم خودم بود مهربونم  ن شما 

قطعا شما روی خودت کار کردی ک الان هدفت این هست 

اما من خییلی عقبترم از شما گلم 😊

بله ‌ گلم  درسته 😍 سادات جان هم  قبلا بهمون گفته بودن لحظات واین چله ها رو قدر بدونیم ک اثرات زیادی داره 

من خیلی کم وقت میکنم پاک کنم واس همین خیلی ازپیامای ک بهم میدن بی جواب میمونه  دیشب اومدم دیدم ...

نه متاسفانه شکایتم کرده ولی خبری نیست همین الان رفت دنبال یه موتور دیگه خیلی احتیاجشه موتور

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
 خییلی هم عاالی احسنت بهت 👏👏 هدفت قابل تحسینه 😍😍 عزیزم استاد راهنمایی ک ما داشتیم بما نگف ...

وای مرسی که لینکشو برام فرستادی دیشب یک ساعت تموم تلاش کردم که بتونم هر جور شده دسترسی پیدا کنم به تاپیکهاشون ولی امکان پذیر نبود آخی چه خانوم خانم خوبی چه همنشین خوبی به به خدا حفظشون کنه و ان شاءالله که به سلامتی برگردن بازم بیان تو سایت 🌹

سلام عزیزدلم 😍😍 بله گلم قطعا چله هست 😍😍 وتکرار همین چلمون فقط تفاوتش اینه ک درسجده  اخر چ ...

خیلی خوشحالم  که بازچله هست عزیزم

چه سعادتی که خدا شما واین جمع رو سر راهم قرار داد

امیدوارم دوستان قدر این جمع رو بدونن

که فکر میکنم متفاوت ترین جمعی هست که توش هستند که ماروبه  کمال نزدیک میکنه 

ان شاءالله ثابت قدیم باشیم در این مسیر سخت ودوست داشتنی

ممنونم  الان میخونمش💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نه متاسفانه شکایتم کرده ولی خبری نیست همین الان رفت دنبال یه موتور دیگه خیلی احتیاجشه موتور

اخی عزیزم 

الهی ک هرچه زودتر پیدا بشه 

تو‌نت ببین  دعا هست برای پیدا کردن چیزی ک گم شده 

بخونش ان شاءالله اثر میکنه 

احسنت بهت گلم‌ احسنت احسنت 👏👏👏 عزییزززدلم  من منظورم خودم بود مهربونم  ن شما  قط ...

دورت بگردم اتفاقا شما از من جلوتری کاری که میکنی خیلی بزرگه خیلی من خاک پاک شما هم هستم درس پس میدیم پیش شما بزرگوار 🌹کاش زودتر باهاتون آشنا شده بودم

وای مرسی که لینکشو برام فرستادی دیشب یک ساعت تموم تلاش کردم که بتونم هر جور شده دسترسی پیدا کنم به ت ...

این فقط یکی از تاپیکاشه 😊

شما همنشینش اگه میشدی عاشقش میشدی انقدر ک بافهم وکمالات بودن 😍😍

خودشون آخرین بار تو تاپیک گفتن ک‌دیگه بر نمیگردن  ....

همینقدر ک بهمون یاد دادن بهشون عمل کنیم هنرکردیم 😊

ولی بودنش باعث دلگرمی همه بود

ان شاءالله خداخودش حفظش کنه و مدیونشون نباشیم 

البته مسئولیت من سنگین تره ازبقیه 

چون ازهمه بیشتر برای من زحمت کشید همون وقتایی ک گذاشت برامون اگه ب باد بدیم وگوش ندیم بحرفاشون

خودش  حق الناس هست ب گردنمون

برای همین الان تاکید همگی ما روی تهذیب نفس هست 

راستی من تو این چند روز که نبودم کلی کلیپ های استاد پناهیان رو گوش دادم

قبلا دوستشون داشتم ایشون رو ولی الان عاشق این استاد بزرگوار شدم

میخوام انشاءالله سلسله مباعث تنها مسیر استاد رو شروع کنم گوش کنم

عطر نرجس ، ردمنا و بقیه ... نظرتون چیه