2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
@ردمنا     @عطرنرجس1400     سلام عزیزان یه سوال داشتم من از دیشب معافم ازن ...

سلام عزیزم، طبق گفته سادات خانم وقتش همون بعد، وقت نماز صبح هست. حتی دوران پریود، خودم هم به همین صورت انجام دادم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم، طبق گفته سادات خانم وقتش همون بعد، وقت نماز صبح هست. حتی دوران پریود، خودم هم به همین صو ...

اره عزیزم خودمم اول چله همون جور میخوندم الان مریضم هستم نای تکون خوردن ندارم باورمیکنی تورختخواب میخونم

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم خودمم اول چله همون جور میخوندم الان مریضم هستم نای تکون خوردن ندارم باورمیکنی تورختخواب می ...

من منظور صحبتم برا دوره پریود بود. کاری که انجام میدبد. جز مستحبات هست از واجبات نیست. خدا هر کس رو به اندازه وسعش تکلیف کرده.‌ خودتون هر طور صلاح میدونید عمل کنید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من منظور صحبتم برا دوره پریود بود. کاری که انجام میدبد. جز مستحبات هست از واجبات نیست. خدا هر کس رو ...

آره خواهره گلم منم منظورم همون دوره پریودی اول چله بود

نه گلم امر سادات جان باید عینه انجام بشه منم گردنم از مو باریکتر

چشم رو چشمم مثل قبل انجام میدم

فقط خواستم بدونم میشه انجام داد یا نه که شما هم تاج سرمایی صلاح ندونستید منم اطاعت میکنم🌹

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
آره خواهره گلم منم منظورم همون دوره پریودی اول چله بود نه گلم امر سادات جان باید عینه انجام بشه منم ...

چشمتون پرنور، 🥰 عزیزم من فقط گفته سادات خانم رو گفتم. سعیتون رو انجام بدید طبق گروه پیش برید. اگر حالتون مساعد نیست. هر طور صلاح میدونید عمل کنید.🌹

چون واقعیت این هست. اگر روزی حالم مساعد نباشه. سعیم رو میکنم اما ممکنه نتونم انجام بدم.

بچه ها چرا نمیاید تو ختم حدیث‌کسا شرکت کنید ؟؟!!!! همتونو تگ کردم که !!! هنوز ۱۰ تا مونده !!!! ...

سلام عزیزم من الان چک کردم دیدم تاپیکت رو،میخواستم بگم میخونم ولی قفله 

دلمم برات تنگ شده ،خوبی چیکارا می‌کنی❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

من اینجارو گم میکنم همش،چیشد خودت تاپیک نزدی فرشته جون؟ 

بقیه بچه ها ،همتون خوبین؟ دلم تنگ شده واسه همتون

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
عزیزم ان شاالله خود حضرت علی اصغر کمک کنه❤ یه آیه الکرسی میخونم

ممنونم گلم الله هم عزیزانتونو براتون حفظکنه❤🌹

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
ممنون عزیزم، خدا مهربونیت رو جبران کنه. ان شاالله به خواسته‌ قلبیت برسی.

خیلی ممنون گلم انشاءالله حاجتروا باشی عزیزم🌹🌹🌹

سلام عزیزم من الان چک کردم دیدم تاپیکت رو،میخواستم بگم میخونم ولی قفله  دلمم برات تنگ شده ،خوب ...

سلام عزیز مهربونم خوبی گلم؟؟😍😍

منم خییلی دلم برات تنگ شده 😘😘😘😘

مهلتش فقط روز جمعه اول ماه صفر بود واسه همین همرو خوندیم و قفل شد تاپیک 😊( البته قبل ساعت ۱۲  ...۴۰ تا نشد خییلی ناراحت بودم  خییلی رفتم ک خودم بقیشو بخونم   یه ربع گذشت  دیدم امداد غیب برام رسیده و چندنفراومدن و خوندن دلم شاد شد 😍😍😍

عیب نداره عزیزم ازشما ک حال روحیت خوب نبود اصلا انتظاری نداشتم 😘😘😘

همش خونه هستم و خانه داری و ...🙂 😘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
من اینجارو گم میکنم همش،چیشد خودت تاپیک نزدی فرشته جون؟  بقیه بچه ها ،همتون خوبین؟ دلم تنگ شده ...

چون سادات جون بهم گفته بود همه ی تاپیکام قفل بشه فقط تاپیک چله باز باشه 

منن این تاپیک میام خییلی دلم میگیره هیچکس حتی سر نمیزنن بعضیها حتی جواب تگ ...

چله ک تموم شد حتما خودم گروه میزنم دیگه تحمل بی خبری از اعضا‌وسکوت رو ندارم  

اینجا حس غریبی میکنم انگار خونه خودم نیست 😂😂😂

تاپیک اولمو ولی بخاطر جذب افراد جدید باز کردم اونجا براشون توضیح میدم همه چیو 😀

اگه دوس داشتی بیای خونه خودم اونجا بیا سرقرار 😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بله حق با شماست ولی واقعا آدمهای خوب و نماز خون بسیار بسیار زیاد دور و بر این آقا هست اما زنش هم مقص ...

سلام سارا خانوم خوبی گلم؟؟

ان شاءالله همگیمون ب راه راست هدایت شیم 😊

سلام سارا خانوم خوبی گلم؟؟ ان شاءالله همگیمون ب راه راست هدایت شیم 😊

خدا اول همه ما رو هدایت کنه بعد همه دوستامون الهی هممون شیعه واقعی باشیم دل امام زمان هم ازمون خوشنود باشه 🌹

درک عینیت مهدوی

ای کاش یه روز هممون اینجوری فکر و عمل کنیم اونوقت چقد زود مولامون ظهور میکنن🥰🥰🥰