2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
پست های ۲و۳ صفحه ی آخر چقد غمگین بود  آشناس این درد ها برام مادری که بخاطر بچه ی عزیزش زمینو ز ...

خدا هیچ پدر و مادری رو با فرزندش امتحان نکنه. ان شاالله همه بچه های مریض شفای عاجل و کامل بگیرن. آمین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیز دلم، پناهت خداست. ان شاالله خدا قلبت رو آروم کنه. به حق خانم رقیه (س) پسر کوچولوت شفای کام ...

ممنونم دلگرمیم شماها هستین 🌹🙏🌹

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هیچ پدر و مادری رو با فرزندش امتحان نکنه. ان شاالله همه بچه های مریض شفای عاجل و کامل بگیرن. آمی ...

آمین🤲

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

سلام خانوما منو همسرمو بچه هام بدجوری مریض شدیم یعنی طاقت بلند شدن هم نداریم همه مون هم مثل هم مریض شدیم دعامون کنید هرکدوم یه طرف دراز کش موندیم پسرم کوچیکه وبیشتر اذیت میشه 

دعا کنید زود خوب بشیم با یاالله یاالله بیدارشدم واسه نماز صبح وچله نشسته خوندم

دعاکنید❤

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام خانوما منو همسرمو بچه هام بدجوری مریض شدیم یعنی طاقت بلند شدن هم نداریم همه مون هم مثل هم مریض ...

سلام انشاءالله شما و خانواده محترمتون زودتر حالتون خوب شه و بیماری رو سلامت پشت سر بزارید برا شفای همتون ۵تا حمدشفا میخونم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام خانوما منو همسرمو بچه هام بدجوری مریض شدیم یعنی طاقت بلند شدن هم نداریم همه مون هم مثل هم مریض ...

سلام عزیزم، قبول باشه از شما. چشم حتما. خدا به شما و خانوادتون سلامتی بده. به نیت سلامتتیتون حمد خوندم. 🙏🌺

سلام عزیزم روز جمعه یک نفرتون تاپیک بزنید همگی باهم ۴۰ تا حدیث کسا بخونیم اول بنیت سلامتی وتعجیل درف ...

سلام عزیز روز جمعه تاپیک میزنم دیروز مطب دکتربود اصلا نتونستم جواب بدم فقط دیشب سرزدم جواب یک سوال شمادادم دیگه حالم خوب نبود

سلام انشاءالله شما و خانواده محترمتون زودتر حالتون خوب شه و بیماری رو سلامت پشت سر بزارید برا شفای ه ...

فدات بشم مهربون

حاجت روا بشی❤

سلام عزیزم، قبول باشه از شما. چشم حتما. خدا به شما و خانوادتون سلامتی بده. به نیت سلامتتیتون حمد خون ...

ممنون عزیزم

حاجت روا بشی❤

ممنون عزیزم حاجت روا بشی❤

خواهش میکنم عزیز دلم 🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیز دلم 🌹🌹🌹

سلام عزیزم برات زحمتی دارم ایشون روتگ کنین براش توضیح بدین میخوان به ماپیوندن شرمنده ها بلدنیستم تگ کنم..کاربر16362

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

سلام عزیزم، چشم🥰

@۱۶۳۶۲

سلام عزیزم، چشم🥰 @۱۶۳۶۲

دوستان کسی میتونه تگشون کنه. ممنون میشم‌. من نتونستم.

ممنونم ازت خواهریᥬ😘᭄ ᥬ😍᭄  منم تو قنوت نمازم به یادتم عزیزم هر موقع تو ذهنم اومدی دعات کردم ب ...

خیلی ممنونم ازت مهربونم ❤❤

توکل برخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
۱۴ تا حمد به نیت خوب شدنت می خونم عزیزم ان شاالله دردش از بین بره🤲🌟💖

خیلی از لطفت ممنونم عزیزدلم ان شاءالله خیرببینی ❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم