2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست

❤️یک اهل دل می گفت:

هر کسی نمازصبحش_قضابشه_زیرخط_صفره》🌹

👈گفت:«در حدیث اومده از امام صادق -علیه‌السلام- سؤال شد «چرا کعبه را کعبه نامیدند؟» فرمودند: «چون مربع است و چهارگوش » پرسیدند: «چرا مربع شد؟» فرمودند: «چون مقابل بیت‌المعمور در آسمان چهارم است و آن نیز چهارگوش است.» پرسیدند:«چرا بیت‌المعمور مربع شد؟» فرمودند: «چون محاذی عرش خداست که آن نیز چهارگوش است» پرسیدند: «چرا عرش چهارگوش شد؟» فرمودند: «چون از ۴ کلمه ای که این کلمات ۴ ستون و ارکان بنای اسلام است، تشکیل شده.: سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر»🌹

⁉️خب‌! می‌دونید وقتی داریم نماز می‎خونیم، موقع ذکر تسبیحات اربعه، مرتبه‌ی اولش در واقع داریم دور خانه‌ی خدا طواف می‌کنیم؟ و دومین باری که تکرار می‌کنیم دور بیت‌المعمور؟ و مرتبه سوم رسیدیم به عرش خدا و داریم عرشش رو طواف می‌کنیم!؟

⁉️و اما کی می‌دونه چرا آخر نماز سلام می‌دیم؟

چون توی رکعات قبل نمازمون، رسیدیم به عرش خدا! حالا اون‌جا، توی عرش داریم پیامبر -صلی‌الله علیه و آله- و بندگان صالح خدا رو می‌بینیم و بهشون سلام می‌دیم!

السلام علیک ایها النّبی و رحمة الله و برکاته.....السلام علینا و علی عبادلله الصالحین.....السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

این‌‎‌طور نیست!؟»

⚘⚘⚘⚘❤️❤️❤️⚘

🔰 «حالا می‌خوام اون راز اصلی رو بهتون بگم!»

🔵 بیاین با هم بشماریم در شبانه‌روز چند مرتبه تسبیحات اربعه می‌گیم: توی نماز ظهر، ۲ مرتبه؛ نماز عصر، ۲ مرتبه؛ نماز مغرب، ۱ مرتبه؛ نماز عشاء، ۲ مرتبه.

جمعش شد چقدر؟ ۷ مرتبه. یعنی یه طواف کامل! در شبانه روز یک مرتبه دور خانه‌ی خدا طواف می‌کنیم!

هر طوافی هم که با نماز بعدش کامل می‌شه. این‌جاست که اون دو رکعت نماز صبحمون، می‌شه همون دو رکعت نمازی که بعد از طواف، پشت مقام ابراهیم می‌خونیم و اَعمال‌مون تکمیل می‌شه انشاءالله

عزیزان! مراقب باشیم نمازصبحمون قضا نشه🙏🏼

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پیام رو براتون گذاشتم. براشون کپی کنید.

ممنون عزیزکردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزجان من خودم و همسرم مبتلا به کرونا شدیم و از اونجایی که نمیدونن من تو این سایت هستم خیلی ا ...

سلام عزیزم، ان شاالله بهبود و سلامتی

نیاز به عذرخواهی نیست. هر وقت شرایطتون مساعد شد. میتونید بیاید اعلام کنید. شما ببخشید من پیامتون رو دیدم.‌ منتهی سرگرم کاری شوم. فراموش کردم جواب بدم. 

ان شالله

سلام عزیزم،😊 نماز صبح ده دقیقه بعد اذان نماز ظهر ده دقیقه بعد اذان نماز عصر بیست دقیقه بعد اذان ...

ممنون فهمیدم

یعنی نماز صبحام تا الان اول وقت نبوده 😰😰😰

شاید بعضی وقتا بیست دقیقه بعد اذان خونده باشم

ممنون فهمیدم یعنی نماز صبحام تا الان اول وقت نبوده 😰😰😰 شاید بعضی وقتا بیست دقیقه بعد اذان خونده ...

من پرسیدم اینطور گفتن.‌ خودمم تو این مدت، کم پیش اومده پنج دقیقه بعد اذان صبح نماز بخونم.‌ یه کم دیرتر خوندم. دقیق نمیدونم. خودتون میتونید از جایی بپرسید.

من پرسیدم اینطور گفتن.‌ خودمم تو این مدت، کم پیش اومده پنج دقیقه بعد اذان صبح نماز بخونم.‌ یه کم دیر ...

عزیزمن اینجورشنیدم بعداذان به مدتی که وضو بگیری همین قدرمثلا تا حد پنج دقیقه

سلام عزیزم خیلیا مثل شما هستن که کسی خبر نداره که میان اینجا نیازی به معذرت خواهی نیست اصلا هر وقت ...

ممنون🙏

حاجت روا باشین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

[QUOTE=206566029]عزیزمن اینجورشنیدم بعداذان به مدتی که وضو بگیری همین قدرمثلا تا حد پنج دقیقه[/QUOTE

ممنونم🌹🌹🌹

سلام عزیزم، ان شاالله بهبود و سلامتی نیاز به عذرخواهی نیست. هر وقت شرایطتون مساعد شد. میتونید بیاید ...

🙏ممنون از شما

خواهش میکنم عزیزم 

ممنون که شما وقت میزارین و جوابها رو میگین

ان شاءالله حاجتتون روا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
[QUOTE=206566029]عزیزمن اینجورشنیدم بعداذان به مدتی که وضو بگیری همین قدرمثلا تا حد پنج دقیقه[/QUOTE ...

فدات بشم

🙏ممنون از شما خواهش میکنم عزیزم  ممنون که شما وقت میزارین و جوابها رو میگین ان شاءالله حاجت ...

ان شاالله به دعای دوستان🙏🌺

سلام لطفا از این به بعد من تگ کنید ممنون ، دوست داشتید به تاپیک های منم سر بزنید مربوط به امام رضاست ...

عزیزسلام خوبی هروقت توتاپیکات در باره امام رضا ختمی چیزی داشته باشی منوحتما صدابزنم ممنون میشم شرمنده