2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
سلام خواهریممم خوبی قربونت بشم؟منو که یادت نمیره با دل پاکت دعا کنی مگه نه؟😉😉😍😍😍😍دورت بگردم او ...

سلام عزیزم چقدر قشنگه کارت

دلم رفت براش

ازش عکس میگیرم نگه دارم با اجازت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام عزیزم چقدر قشنگه کارت دلم رفت براش ازش عکس میگیرم نگه دارم با اجازت

دورت بگردم نظر لطفته خواهریم باعث افتخارمه ازش استفاده کنی یه دنیا ممنونم بابت انرژی قشنگت😍😍😍😍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💕💕💕💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ردمنا     @عشق55     دوستانم سلام ببخشید صبحی من یکم حال روحیم خوب نبود ال ...

عزیزخدابدنده چطورین عزیزبحث امروز نیست کلا شما به بچه هامیگین اصلا گوش به حرف نمیدن همون کارخودشون میکنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@عشق55     @1321     سلام عزیزانم روزجمعتون بخیر 🌺  شما   ...

عزیزمیشه شرایط گروه روبهم  بگی من کپی کنمبراییکی ازدوستان بدم ببینم میتونع بیادتوگروه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خداروشکر، در پناه خدا سلامت باشید. 🥰 ان شاالله

ممنون عزیز دلم ان شاءالله 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
الحمدلله عزیزم ❤❤ هرازگاهی بما سربزن جات خیلی خالیه اینجا😍😍😍

بروی چشمم عزیزم ان شاءالله  بعد عذرشرعی چله رو شروع میکنم 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
سلام دوستان گلم به کمکتون نیاز دارم عزیزان من توی تهذیب نفس یکی از مواردی که خیلی روش تمرکز کردم تر ...

سلام من راحت میگم غیبت نمیکنم دوست دارم کسی پشتم غیبت کنه...گفتم من خوشم نمیادومحل وترک میکنم به بهانه ای میگم بروجلوی روش بگو ...💐

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
@anistone       @yasnayasan       @بابونهyoy124 &nbs ...

سلام عزیزجان

من خودم و همسرم مبتلا به کرونا شدیم و از اونجایی که نمیدونن من تو این سایت هستم خیلی اینروزا نمیتونم بیام سایت سعی میکنم در حد گزارش تازه اون هم نه هرروز بیام و گزارش رو اعلام کنم

اگر کوتاهی شده امیدوارم هم گروهی های عزیز ببخشند که حق الناس به گردنم نمونه

خداوند و امام زمانمون هم من و یاری کنن برای این راه که بتونم بهتر و استوارتر قدم بردارم

تو این دوران چله متوجه شدم هنوز خیلی خیلی کاردارم و دستم خالی برای اینکه بتونم ذره ای خیلی خیلی  کوچک کمک کنم به تعجیل در ظهور امام عصرم 

خداوند به هممون کمک کنه برای زندگی درست و خوب🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام من راحت میگم غیبت نمیکنم دوست دارم کسی پشتم غیبت کنه...گفتم من خوشم نمیادومحل وترک میکنم به بها ...

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی🌹

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی🌹

خواهش میکنم ما که نمیتونیم مثل شماباشیم به پای شما نمیرسیم...دعا کن آدم بشم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
خواهش میکنم ما که نمیتونیم مثل شماباشیم به پای شما نمیرسیم...دعا کن آدم بشم

نه عزیزم این چه حرفیه

من شخصا خیلی گنه کارم حالا حالاها باید روی خودم کار کنم تا بتونم یه بنده معمولی بشم

محتاجم به دعا عزیزم التماس دعا🌺

عزیزمیشه شرایط گروه روبهم  بگی من کپی کنمبراییکی ازدوستان بدم ببینم میتونع بیادتوگروه

این گروه جهت تذهیب نفس و دعا برای فرج آقا امام زمان عج هست. ان شاالله بعد این چله، دوباره چله برگزار میشه.

برا قدم اول پروفایل و امضاتون رو شبیه عطرنجس قرار بدید.

قدم دوم تلاش برا انجام واجبات و ترک گناه

قدم سوم چله زیارت عاشوراست. فردا روز بیست و ششم هستیم. از روزی که همراهمون شدید. همزمان با ما هستید.

قبل شروع چله غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح برنامه چله رو انجام بدید. شرایط دقیق انجام چله و نحوه اعلامش داخل این تاپیک توضیح داده شده. صفحه اول پست اول و دوم رو بخونید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

بعد انجام چله هر روز داخل تاپیک اعلام میکنید. تمامی پستها رو لایک کنید با صلوات.

هر روز بعد نماز ظهر سه تا حدیث و یک سوره توحید و استغفار داخل تاپیکی که آدرس گذاشتم قرار داده میشه.

باید سوره توحید رو بخونید و استغفار رو بگید. احادیث رو بنویسید.‌  هفته ای یک حدیث بنویسید. بچسبونید به یخچال خونه. و احادیث رو حفظ کنید. و سعی کنید به کار ببرید.

اگر سوالی بود در خدمتم.

پیام رو براتون گذاشتم. براشون کپی کنید.

دورت بگردم نظر لطفته خواهریم باعث افتخارمه ازش استفاده کنی یه دنیا ممنونم بابت انرژی قشنگت😍😍😍😍💗 ...

فدای تو عزیز دل مهربونم  

منم ازت ممنونم که با هنر زیبات تاپیک رو زیباتر میکنی و هنرتو با ما به اشتراک میزاری  

سلام عزیزجان من خودم و همسرم مبتلا به کرونا شدیم و از اونجایی که نمیدونن من تو این سایت هستم خیلی ا ...

سلام عزیزم خیلیا مثل شما هستن که کسی خبر نداره که میان اینجا

نیازی به معذرت خواهی نیست اصلا هر وقت شرایط داشتی بیا و گزارش بزن.ان شاالله خودت و همسرت هم بحق بیمار کربلا حضرت زین العابدین علیه السلام خوب میشید

استراحت کن عزیزم

همین که نیت کردی و تلاش میکنی مطمئن باش که خود حضرت دستگیرت هستن و در این راه کمکت میکنن

ان شاالله عزیزم ان شاالله