2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
خیلی ممنون برا جوابت عزیزم از این به بعد حتما به دستام نگاه میکنم

خواهش میکنم عزیزم

آره یادت باشه حتما انجام بدی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
😂😂😂😂😂 عزیزم ممنونم ک هستی همیشه خنده میاری رو لبم بانمکِ خودم 😘😘😘

خواهش میکنم گلم

همچینم بانمک نیستمااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ❤❤❤ من هر وقت استیکراتو و بعد متنت می بینم همون شکلی می شم 😁 ان شاالله آقا امام زمان ...

فدات بشم دوست مهربونم 😍😍

الحمدلله ک جنبت بالاست 😘

خیلی وقت بود حرف نزده بودیم گفتم یکم بخندی 😍😘

ان شاءالله میشه بلطف خدا ❤❤

ی کلیپ دیدم میگفت اگه بچه رو همون موقع ک کوچیکه بگی نیت داری سرباز امام زمان عج بشه  خداوند خودش تربیت اون بچه رو بدست میگیره 

نگران نباش مهم نیتته 😍😍

الهی آمین ازین دختر ماه خوشگلا صالحا ک میشه همدم مامانش و سرباز آقاش 

ان شاءالله😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خواهش میکنم گلم همچینم بانمک نیستمااا

چرا اتفاقا عین خودم بانمکی 😂😂😂

البته من باهرکسی نه ، فقط آدمای خاص 😎😎😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
آره انتظارم یه حس دردناکه دیگه ست که پیر میکنه آدمو

هنوز زوده واسه پیرشدن قراره عروست کنیم کنار عشقت خوشبختیت رو ببینیم ان شاءالله 😍😍

@ردمنا  

@عشق55  

دوستانم سلام ببخشید صبحی من یکم حال روحیم خوب نبود الحمدلله 

کلااا حواسم پرت شد روز رو اشتباه نوشتم 

هرکس اشتباه نوشته کلا تقصیر منه

معذرت میخوام 🙏

تاحالا نشده بود اشتباه کنم  ببخشید دوستان 🙏

سلام عزیزم ممنونم ازت ⚘  خوندم بنیت شفای دخترت ❤

سلام عزیز دلم

الهی به حق ۱۴ معصوم علیه السلام حاجت رواء بشی خواهرم🤲🤲🤲

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام عزیزدلم الحمدلله ک انجام دادی هرروز سروقت 😍😍 چون شما ازافراد منظم چله بودی همیشه  نگرا ...

ممنونم عزیزم😘🌷

فدات بشم دوست مهربونم 😍😍 الحمدلله ک جنبت بالاست 😘 خیلی وقت بود حرف نزده بودیم گفتم یکم بخندی 😍 ...

خدا نکنه عزیزم💕

بس که مهربونی 🥰😘

ان شاالله حتما همینطوره 🤲💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
@ردمنا     @عشق55     دوستانم سلام ببخشید صبحی من یکم حال روحیم خوب نبود ال ...

سلام فرشته جونم منم خندم گرفته بود منم میخواستم از رو پست تو کپی کنم دیدم اشتباه نوشتی البته خودمم دیر اعلام کردم ببخشید☹☹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
هنوز زوده واسه پیرشدن قراره عروست کنیم کنار عشقت خوشبختیت رو ببینیم ان شاءالله 😍😍

سلام خواهریممم خوبی قربونت بشم؟منو که یادت نمیره با دل پاکت دعا کنی مگه نه؟😉😉😍😍😍😍دورت بگردم اومدم کار جدیدمو بذارم برات😍💕یه کار متفاوت امام رضایی💗💗🌸

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
@ردمنا     @عشق55     دوستانم سلام ببخشید صبحی من یکم حال روحیم خوب نبود ال ...

سلام عزیزم، ان شاالله حال دلت خوب بشه. 🌺

خواهش میکنم. آره من ازت کپی کردم. تنبلی کردم چک نکردم.

اما نیلوفرجان اطلاع داشتند. چله چند روز رو اعلام کردن.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چرا اتفاقا عین خودم بانمکی 😂😂😂 البته من باهرکسی نه ، فقط آدمای خاص 😎😎😂😂

لطف داری عزیزم

آره منم اینجوریم با هر کسی نه

دست رو دلم نزار دلم پیر شده