2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سپاس بیکران فرشته جان انشاالله اجر شما با اقا صاحب الزمان عج💚❤💚

خواهش میکنم عزیزدلم 🌺

خییلی ممنونم ازت ان شاءالله همچنین ❤

بابت جذب فرشتهm71 هم ازت ممنونم مهربونم 

ایشونم مثل خودت منظمترینه ماشاءالله 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خواهش میکنم عزیزدلم 🌺 خییلی ممنونم ازت ان شاءالله همچنین ❤ بابت جذب فرشتهm71 هم ازت ممنونم مهربون ...

وظیفه بود مهربان خواهر،بله ایشون هم مثل خودتون عالی هستن و هم ،هم اسم خودتون ،فرشته های مهربون وعالی هستین شماها💚💚💓

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@جبرائیل  

سلام عزیزدلم 

خواستم بهت اطلاع بدم ۳ نفر ازدوستان روزانه درتاپیک چله 

۳ تاحدیث و یک سوره توحید و استغفار میذارن وماهرروز میخونیم و لایک میکنیم 

احادیث هم یادداشت میکنیم ک حفظشون کنیم .

شماعزیزم هروقت فرصت کردی و دوس داشتی میتونی حدیثارو ببینی 

بخاطر شرایطتت بهت سخت نمیگیریم .

هروقت فرصت کردی صفحه ۴۷ ببین 

ان شاءالله خداوند بواسطه خواندن این سوره های توحید واستغفار بهت صبوری بده بحق امام زمان عج 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
وظیفه بود مهربان خواهر،بله ایشون هم مثل خودتون عالی هستن و هم ،هم اسم خودتون ،فرشته های مهربون وعالی ...

عزیزممممم لبخند نشونی رو لبهامون 😊❤

خوبی ازخودته گلم 😍😍

ان شاءالله بزودی بحاجت قلبیت برسی وخوشبخت ترین بشی مهربونم ❤❤

عزیزممممم لبخند نشونی رو لبهامون 😊❤ خوبی ازخودته گلم 😍😍 ان شاءالله بزودی بحاجت قلبیت برسی وخوشب ...

ممنونم خواهر جون همچنین شما عزیزم😊💞💕💞

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@عشق55     @1321     سلام عزیزانم روزجمعتون بخیر 🌺  شما   ...

عزیزسلام نه عزیزطوری نمیشه یباکمک بچه هافرستادم حالم این چندروزخوب نیست چشم حتما یاداشت میکنم خوب شدم میخونم عزیزلطف کردی

@ردمنا       @ثنا3       @reyhanmaman    &n ...

سلام خواهر خوبم داریم درس پس میدیم فرشته جان

منظم بودن تو تاپیک کمترین کاریه که از دستم بر میاد

امروز دلم گرفته کاش سادات بودن برامون حرف میزدن

سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام عزیزم 

مریم السادات هستم ☺️ 

ممنونم ان شاءالله سلامت باشید و در آرامش 💚 

عبادات شما هم قبول باشه ان شاءالله 

از روزی که به گروه پیوستم زیارت عاشورا رو بعد نماز صبح خوندم. 

استغفار و توحید رو هم هر روز گفتم. 

حدیث ها رو هم هر روز میخونم اما متاسفانه حفظ نکردم .

کسی رو نتونستم جذب کنم، به دوستام گفتم اما شرایطش رو نداشتن که با گروه همراه باشن . 

تذهیب نفس رو هم تلاش کردم اما موفق نبودم

@حاجیه     سلام عزیزم روزجمعت بخیر 🌺  شما  احادیث و سوره توحید و استغفار& ...

عزیزم‌تا دیروز خوندم اما امروز از صب ننشستم گوشی رو حتی نگاه کنم انشالله باز از فردا تو تاپیک هستم 

البته اعمال بعد از نماز صبح رو انجام دادم 

ممنون که یادآوری میکنی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@ردمنا       @ثنا3       @reyhanmaman    &n ...

سلام عزیزم ممنون التماس دعا 🙏💕

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
@dokhi75     سلام مهساجانم ان شاءالله حالت خوب باشه  باورت میشه ازروزتولدت تا ب ام ...

نه عزیز دلم برای چی ازت ناراحت باشم آخه دیگه از این فکرا نکنیا.

آره اصلا حدیث ها و سوره توحید و استغفارا رو هم لایک نکردم در این حد(ولی توحید و استغفارو میخوندم) فقط گزارش چله رو بعدش میومدم میزدم

الان از پیامت عکس میگیرم گم نشه بیام یادداشت کنم

چقدر دلم تنگ شده بود از همصحبتی باهات کی جریمت تموم میشه هنوز خیلی مونده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام به همه.مهسا هستم

نمازامو سعی کردم اول وقت بخونم فقط یه روز نماز صبح خواب موندم و کلا چلم خراب شد:(

چند تا زمینه ام راجبه ترک گناهو گزاشتم کنار ولی هنوز ضعف دارم جا برای بهتر شدنم هست

تاپیکم زدم برای جذب دوستان به چلمون ولی هیشکی نیومد نتونستم حتی یه نفرم جذب کنم ولی تلاش میکنم از این به بعد که بشه

@مهدی_آیدا     @1371mahtab_     سلام عزیزان دل من ک همیشه خانومهای منظمی بو ...

سلام ممنونم فرشته جون. 

آره شرمنده من آخرین بارساعتا2واینابودیه سررفتم گروهوچک کردم هنوز استغفار نگذاشته بودن. الان رفتم وخوندم.

فرشته جون من روز بیستمم خوندم خداروشکرو گزارش دادم صفحه39