2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
علیک سلام گلم 🌺 عزیزم فقط صفحه ها رو یادداشت کن ک هروقت حالت خوب بود حدیثارو ببینی وبنویسی وبخونی& ...

چشم حتما

سیو کردم پست رو شب ان شاءالله نگاه میکنم

ان شاءالله که بتونم...روزایه خیلی سختیو.میگذرونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم عزیز هستید. اسمتون رو نگفتید؟ 

اسمم اعظم ....

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام گلم

طاعات شما هم قبول باشه

گلم سعی میکنم بهتر بشم همیشه

اما

همچنان حس میکنم ۱۰۰_ هم برام زیاده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام گلم طاعات شما هم قبول باشه گلم سعی میکنم بهتر بشم همیشه اما همچنان حس میکنم ۱۰۰_ هم برام زی ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹 خب هر کدوم نقصهایی داریم.‌باید تلاش کنیم رفع کنیم.‌خودمون رو رشد بدیم. البته با عنایت خدا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنون عزیزم🌹🌹🌹 خب هر کدوم نقصهایی داریم.‌باید تلاش کنیم رفع کنیم.‌خودمون رو رشد بدیم. البته با عن ...

ان شاء الله🤲🏻

ثناخانم ممنونم، 🌹🌹🌹 ان شاالله هممون تو این مسیر ثابت قدم باشیم. 🙏🥰

ممنون عزیزم انشاالله ب امیدخدا💚❤💚

سلام میشه ثابت کنید واقعیته ظهور ش  

سلام عزیزم، گروهمون ادعایی نداره مبنی بر اینکه ظهور نزدیک هست.‌ اما همه میتونن کمک کنن برا ظهور.

یه روایت معتبری هست. مضمونش این هست. آقا امام زمان عج فرمودن شیعیان ما به اندازه آب خوردن تشنه ما نیستند.

خب گناهان ما یکی از دلایل تاخیر در ظهورشون هست. همه عالم به وجود منجی معتقدند. اما شیعیان وظیفشون سنگینتر هست. خب اگر هر کدوم از شیعیان فقط به عشق آقا گناه رو بذارن کنار چی میشه؟ زمینه ظهورشون فراهم نمیشه؟ غیر این هست. که ما در حق امام زمان عج اجحاف کردیم. فرق ما با کسانی که با امام زمان خودشون از امام اول تا امام یازدهم بیعت نکردند. چی هست؟ 

و اینکه انسان وقتی مضطر میشه و از همه چیز و همه جا امیدش رو قطع میکنه. توجه پیدا میکنه به خدا. آقا امام زمان عج واسطه فیض این عالم هستند. خب توجه به ایشون که همه چیز عالم بعد خدا به دست ایشون هست. حتما کارسازه. الان همه دنیا در اضطرار هست. آیا وقتش نرسیده شما این اضطرار رو احساس نمیکنید؟

یه نکته فقط بگم. منظور ا‌ز شیعیان اون افرادی نیستن.‌که از دین و... استفاده ابزاری میکنن. تو این گروه به این باور رسیدیم که باید خودمون رو اصلاح کنیم.

عذرخواهی میکنم طولانی شد. اگر دوست داشتید. با ما همراه بشید.

چشم حتما سیو کردم پست رو شب ان شاءالله نگاه میکنم ان شاءالله که بتونم...روزایه خیلی سختیو.میگذرونم

ان شاءالله 

این سخن های  زیبا تقدیم  بشما 🌺

امام على (علیه‌السلام):

فَصَبْراً عَلَى دُنْیَا تَمُرُّ بِلَأْوَائِهَا کَلَیْلَهٍ بِأَحْلَامِهَا تَنْسَلِخ‏؛ 

در برابر دنیایى که گرفتارى آن، مانند خواب هاى پریشان شب مى گذرد شکیبا باش.

رسول خدا(ص) می فرماید: «إذَا أَحَبَّ اللهُ عَبْداً اِبْتَلَاهُ فَإِذَا أَحَبَّهُ الْحُبَّ الْبَالِغَ افْتَنَاهُ؛ آن هنگام که خداوند، بنده ای را دوست بدارد، او را گرفتار می کند. و اگر محبت خداوند به او بیش از اندازه باشد، او را گرفتار فنا می کند.»

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@مهدی_آیدا  

@1371mahtab_  

سلام عزیزان دل من ک همیشه خانومهای منظمی بودین 

هم برای گزارش سروقت 

هم برای لایک  وخواندن احادیث و سوره واستغفار .

فقط استغفار امروز رو هنوز نخوندید دراسرع وقت لطفا ینگاهی بندازید😊 

ممنونم ازتون عزیزان من 🌺🌺

فریبا جان ان شاءالله ک روز ۲۰ ک فقط برای اولین بار گزارشت رواعلام نکردی خونده باشی اعمال چله رو 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@ردمنا    

@ثنا3    

@reyhanmaman    

@عطر_گل_یاس_سفید    

@فرشتهm71    

سلام عزیران دل من ❤

شما خانومهای منظم و گل 

امروز قبل تگ کردن، خودتون احادیث و سوره توحید واستغفار رو خوندید ولایک کردید 

خواستم ازهمتون تشکر کنم بخاطر نظمتون هم برای گزارش سروقت، هم برای خوندن روزانه احادیث واذکار بدون تگ کردن 

خییلی ممنونم ازتون ک انقدر مسئولیت پذیر هستید ماشاءالله🌺

شما ازمنظم ترین افراد اعضای چله هستید احسنت 👏

ان شاءالله همگی عاقبت بخیر بشید بحق امام زمان عج 🤲

@zibajooon  

@نازززززززززززنین  

@مامان_بچه_هام  

@فرشته_مامان_دختری  

سلام عزیران دل من ❤

شما خانومهای منظم و گل 

امروز قبل تگ کردن، خودتون احادیث و سوره توحید واستغفار رو خوندید ولایک کردید 

خواستم ازهمتون تشکر کنم بخاطر نظمتون هم برای گزارش سروقت، هم برای خوندن روزانه احادیث واذکار بدون تگ کردن .

ان شاءالله همگی عاقبت بخیر بشید بحق امام زمان عج

و به آنچه ک میخواهید برسید  🤲

@یوکابد۷۷    

سلام عزیزدلم خوب هستی؟ نی نی خوبه؟😊

گلم فک کنم یادت رفته ۳ تاحدیث و سوره توحید واستغفار دیروز رو بخونی  صفحه ۴۵ 

شایدم خوندی فراموش کردی لایک کنی 

حتما ببینش گلم ❤❤

یسوال 😊

شما عزیزم بعدنمازصبح اعمال رو انجام میدی؟؟ 

آخه همیشه ظهر یا صبح اعلام میکنی 

@ردمنا       @ثنا3       @reyhanmaman    &n ...

سپاس بیکران فرشته جان انشاالله اجر شما با اقا صاحب الزمان عج💚❤💚

@تیکه  

@0نورا0  

@زهرایی_ام  

@بقچم  

@گیسووان  

سلام عزیران دل من ❤

خانومهای منظم و گلِ چله🌺🌺

دوستانم صفحه ۴۷  سه تاحدیث و سوره توحید واستغفار رو لطفا بخونید و بنویسید ولایک کنید 🌷

واینکه 👇

خواستم ازهمتون تشکر کنم بخاطر نظمتون هم برای گزارش سروقت بعدنمازصبح، هم برای خوندن روزانه احادیث واذکار بدون تگ کردن 

ان شاءالله همگی عاقبت بخیر بشید بحق امام زمان عج و هرحاجتی دردل دارید خدابهتون بده بحق حضرت زینب کبری س  🤲