2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

دوستان تو یگ گروه نظر گذاشتم هی داره لایک میخوره امضامو برای اونا گذاشتم که لایک نکنن

منظورم به گروه مهدوی نیست

🙏🙏🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فرشته جون فدات بشم..میدونی به لطف خداوامام زمان..جونم فداش بشه برام معجزه شدوازیه گناه کبیره نجات پد ...

سلام عزیزم بله شمارو همیشه یادمه ولی روم نشد پیگیری کنم 😊

باخوندن پیامت دلم شاد شد الحمدلله الحمدلله 

خداروشکر ک امام زمان عزیزمون بهت عنایت کرده و دستت رو گرفتن .

عزیزم اگه هممه ی نمازهامون رو اول وقت بخونیم خودکار اون صفات بدی ک داریم خودش درست میشن 

ان شاءالله درست میشه مدارا  و صبوری با همسرت

گلم شما افسرده نیستی 

کسیکه نمازمیخونه بخدا وصله  کسیکه امام زمان عج دستش رو گرفته وبهش توجه داره افسرده نیست روحش زنده وپرنشاطه

هروقت دلت گرفت بیا اینجا پیام بذار یا حرفی چیزی دوس داشتی بزنی  منو تگ کن حتما جوابتو میدم ❤❤❤

فدات عطر نرجس ❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان تو یگ گروه نظر گذاشتم هی داره لایک میخوره امضامو برای اونا گذاشتم که لایک نکنن منظورم به گرو ...

سلام عزیزم لایکات ک تموم شد بعدا دیگه درستش میکنی ان شاءالله درسته؟😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ریحانه خانم ممنونم تجربتون رو گفتید.  🌹🌹🌹 ان شاالله خدا قلب هممون رو آروم کنه. 🙏

خواهش میکنم

ممنون از شما که گفتین تجربیاتو بنویسیم 

اروم میشم وقتی میخونمشون

راستی من حدیثها هم نوشتم 

رو یخچالم هر هفته میزنم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم بله شمارو همیشه یادمه ولی روم نشد پیگیری کنم 😊 باخوندن پیامت دلم شاد شد الحمدلله الحمدل ...

نفسمی شمالطف کردین دستمواین جابندکردین💞🙏😍😚

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
سلام عزیزم لایکات ک تموم شد بعدا دیگه درستش میکنی ان شاءالله درسته؟😀

بله حتما ،اینقد لایک میخورم پیامهای شما رو گم کردم 

راستی فرشته جان گاهی تگ کردی اگر لایک نکردم یعنی ندیدم 

اگرم جواب ندادم به بی ادبی نذار فک کردم فقط جهت اطلاعمون دادی ببخش اگر ناراحت شدی😍🌻

یلداجان ممنونم از تجربیاتت گفتی.🌹🌹🌹 خوش به سعادتت. تعریف این کتاب رو شنیدم. خودمم دانلود کردم هنو ...

به روی چشم فدات شم ❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

[QUOTE=206126599]ممنون عزیزم، از تجربه تون گفتید.🌹🌹🌹 ذکر لا حول ولا قوه الا بالله که گفتید خیلی برکات داره.‌ تو نت ...[/QUOTEچشم خیلی زحمت میکشین ..خیلی دوستون دارم هیچ وقت منو فراموش نکنین ..🙏💐

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
عزیز دلم ممنونم تجربه تون رو گفتید.🌹🌹🌹 از بیرون سایت هم کسی تمایل داشت.‌ میتونه همراهمون باشه.‌ خ ...

مامان منم تو گروه نیست  هر روز صبح اعمالشو انجام داده با یک روز تاخیر از ما میخونه اما اعلام نکردم که میخونه 

یک گروه دونفره داریم وهر روز حدیث استغفار وسوره توحید رو براش میفرستم که بخونه

نفسمی شمالطف کردین دستمواین جابندکردین💞🙏😍😚

خواهش میکنم عزیزدلم کاری نکردم وظیفس ❤❤❤

سلام @ردمنا عزیزم و همه دوستان مهدوی من ❤❤❤من تهذیب نفس رو نمیدونم خودمم به کجا رسوندم گاهی اوقات واقعا کنترل از دستم خارج میشه خدا کمکم کنه اما بجز روز اول که خواب موندم فک کنم بقیه رو به موقع انجام دادم اما دیر اعلام میکردم همه پستها رو لایک میکنم و صلوات میفرستم و به هوش سادات جان احسنت میگم که کلی صلوات فرستاده میشه اینطوری و حدیثها رو میخونم و کمی فکر میکنم روشون و این روزها خیلی استرس دارم میشه برا قبولی دخترم تو فرهنگیان با دلای پاکتون صلوات بفرستید خیلی ممنون 😘😘😘

سلام عزیزم بله شمارو همیشه یادمه ولی روم نشد پیگیری کنم 😊 باخوندن پیامت دلم شاد شد الحمدلله الحمدل ...

فدات بشم ممنون که بهم امیدمیدی...نه عزیزم  وقتی یادم میکنی خیلی خوشحال میشم دورت بگردم💝😚

دوستان خونه ما روبروی مصلای شهرمون هست من به خاطر کرونا نمیرم الان سر وقت نمازمو خوندم اما الان صدای مصلا داره میاد یعنی نمازم اشکال داره؟

بله حتما ،اینقد لایک میخورم پیامهای شما رو گم کردم  راستی فرشته جان گاهی تگ کردی اگر لایک ن ...

ن عزیزم اتفاقا شما ازمنظم ترین افراد هستی درین چله 

هم برای نمازصبح هم گزارش هم برای تگ  هم برای احادیث وسوره و استغفار❤❤

اسم شما اول ثبت شده  من ک راضی هستم ازتون مسئولیت پذیر هستی گلم 

ان شاءالله ک خدا وامام زمان عج هم راضی باشن ازهمه ی ما ها

دوستان خونه ما روبروی مصلای شهرمون هست من به خاطر کرونا نمیرم الان سر وقت نمازمو خوندم اما الان صدای ...

سلام عزیزم امروز نمازجمعه برگزار شده 

بخاطر خطبه های قبل نماز فک‌کنم دیرتر نمازشون شروع کردن 

نمازشما درسته عزیزم همون اول وقت بعداذان فرادی ❤