2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سلام به همه دوستان عزیز من فرشته هستم،خدا رو شکر نمازهام اول وقت بوده غیر از سه چهار بار که حدودا ی ...

ممنونم فرشته خانم از تجریتون گفتید. 🌹🌹🌹ان شاالله خدا توفیق بده هممون شیعه واقعی باشیم.🙏🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فریبا خانم ممنونم از تجربتون گفتید.🌹🌹🌹 برا احادیث کار جالب انجام میدید. ان شاالله عزیزم🙏🥰 حاجتر ...

خواهش میکنم خواهری. 

انشا... 

منم ازتون ممنونم بابت زحماتتون. انشا... ک قبول باشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  فرشته هستم از نمایندگان قدیم الایام این گروه 😊 دریک جمله خلاصه میکنم =  (ا ...

سلام فرشته مهربون، عزیزم ممنونم بابت زحماتت.🌹🌹🌹

هدف تعریف از اعمالمون نبود. بیشتر هدفم این بود. از حال همدیگه خبر داشته باشیم. و دوستان از تجربه هاشون بگن. تا بقیه استفاده کنن. مثلا یه نفر این احادیث رو تو گروه دیگه میذاره.یا کسی که برا هر گناهش هزار استغفار در نظر گرفته و....

وگرنه ما معصوم نیستیم.🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم مسلما اگه نماز همونموقع بعداذان خونده بشه فضیلت و تاثیرش  خیلی بیشتره .  واینک ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت.🙏🌹🥰

من به جز دو سه بار همیشه نماز اول وقت رو خوندم به همراه دعاها و زیارت عاشورا و اذکار .علاوه برای دعا ...

عزیز دلم ممنونم تجربه تون رو گفتید.🌹🌹🌹 از بیرون سایت هم کسی تمایل داشت.‌ میتونه همراهمون باشه.‌ خودتون براشون کامل شرایط چله رو توضیح بدید. و شما میتونید جای ایشون اعلام کنید چله رو انجام دادن. ممنون میشم اسمتون رو بگید. 🥰

سلام من زهرا هستم .من زیارت عاشورا و اعمال رو انجام میدم ولی درمورد تهذیب نفس موفق نبودم و خیلی بخاط ...

زهراخانم ممنونم،🌹🌹🌹ان شاالله عزیزم🙏🥰

سلام عزیزم تاتونستم جلموگرفتم غیبت نکنم ولی ازدستم دررفته.ولی پرخاشگرواعصاب خوردکنی برای همسرم شرمند ...

ممنون عزیزم، از تجربه تون گفتید.🌹🌹🌹 ذکر لا حول ولا قوه الا بالله که گفتید خیلی برکات داره.‌ تو نت بزنید. ان شاالله عاقبت ههمون ختم به خیر بشه. آمین🙏🥰

سلام عزیزاسمم الهام بله عزیزانجام میدم فقط امرچز دوروز حدیثهارونخودم چون خیلی مریضم از درد معده دارم ...

الهام خانم ممنونم،🌹🌹🌹 ان شاالله صحت و سلامتی

سلام عزیزم  فرشته هستم از نمایندگان قدیم الایام این گروه 😊 دریک جمله خلاصه میکنم =  (ا ...

فرشته جان بی زحمت بهم بگو اسامی که جا انداختم. تگ نکردم‌.🙏🌹

سلام فرشته مهربون، عزیزم ممنونم بابت زحماتت.🌹🌹🌹 هدف تعریف از اعمالمون نبود. بیشتر هدفم این بو ...

سلام عزیزم ظهرت بخیر ❤

اره گلم نیتت خیر بود ولی من طبق تجربه قبلنم ترجیح میدم نگم 

حرفای سادات جان همش جلوی چشممه ک این کارهای کوچکمون رو بزرگ جلوه ندیم این فکر خودش از افکارشیطانی هست.

بنظرخودم ک من  ن امام زمان ازم راضیه ن سادات جان 😔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
فرشته جان بی زحمت بهم بگو اسامی که جا انداختم. تگ نکردم‌.🙏🌹

عزیزم همه رو درست تگ کردی فقط ۳ نفر جا موندن .

Parinnn

جبرائیل

Kochick

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم ظهرت بخیر ❤ اره گلم نیتت خیر بود ولی من طبق تجربه قبلنم ترجیح میدم نگم  حرفای سادا ...

سلام عزیزم دلم، 😊 روز تو هم به خیر و نیکی. بله متوجه ام.توکل برخدا🌹🌹🌹

عزیزم همه رو درست تگ کردی فقط ۳ نفر جا موندن . Parinnn جبرائیل Kochick

مرسی، ممنونم، 🌹🌹🌹

سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺

ان شاالله قراره گروه پایدار باشه. اگر امکانش هست. اسم اصلیتون رو بفرمایید. دوستان اطلاع داشته باشن.😊

یه گزارش از این مدت بدید. چقد تونستید اعمال چله رو انجام بدید. و همچنین توصیه های سادات خانم رو انجام دادید.

باسپاس🙏

@جبرائیل    

@parinnn    

@kochick