2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
@ویشکا123     سلام عزیزم شما عکس وامضاتو با ما یکی کردی ولی درچله هنوز همراه نشدی باهامو ...

سلام چشم خدا بخواد به زودی میام.یه خورده گرفتارم فعلا میترسم نتونم اما به زودی حتما.ممنون که به فکر بنده هستید 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
انگشت سبابه یعنی انگشت اشاره میدونی ک 😊 گفتم واسه اطمینان بگم   خواهش میکنم عزیزم ❤❤

به نکته ی ظریفی اشاره کردی😂😂😂

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان خوبم التماس دعا دارم یکی از خانمای اقوام کرونا گرفتن رفتن کما فقط سه درصد هوشیاری دارن ...

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من اعمال رو انجام میدم ولی تو سایت کسی رو نمی‌شناسم بخام به گروه اضافه کنم شرمنده م

سلام عزیزم، قبول باشه. ممنونم اطلاع دادید. البته از غیر سایت هم میتونید دعوت کنید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
 فک نکنم خراب بشه نیت ۴۰ روز کردی دیگه همون اول ک دادی بیرون ❤ اشکال نداره نمیدونستی 

مطمئنی اشکال نداره؟

قبلا نمیدونستم ولی الان که فهمیدم میترسم بقیه روزا مشکل داشته باشه چون الان میدونم

سلام عزیزم، قبول باشه. ممنونم اطلاع دادید. البته از غیر سایت هم میتونید دعوت کنید.

سلام گلم من اوایل ختم یکی از دوستام رو دعوت کردم همه رو میتونست انجام بده ولی گفت دوس ندارم عضو سایت باشم و نمیتونم بیام اعلام کنم 

میشه اعمال رو انجام بده و با ما همراه باشه ولی اعلام نکنه؟یا اینکه میشه از طریق واتساپ به من اعلام کنه و من اینجا براش گزارش بدم؟

سلام گلم من اوایل ختم یکی از دوستام رو دعوت کردم همه رو میتونست انجام بده ولی گفت دوس ندارم عضو سایت ...

سلام عزیزم، اشکال نداره. نفس عمل مهم هست. انجام بدن. شما برا ایشون اعلام حضور بزنید.

فقط کامل براشون توضیح بدید.‌ و در مورد سوره توحید و استغفار هم براشون توضیح بدید.

سلام عزیزم، اشکال نداره. نفس عمل مهم هست. انجام بدن. شما برا ایشون اعلام حضور بزنید. فقط کامل براشو ...

چشم گلم♥️

مطمئنی اشکال نداره؟ قبلا نمیدونستم ولی الان که فهمیدم میترسم بقیه روزا مشکل داشته باشه چون الان مید ...

منم حساب کردم اول چله صدقه دادم چون میترسیدم هر روز یادم بره ،یا اخرش یادم بره

خدا که میدونه ما به چه نیتی دادیم 

دقیقا مثل صدقه اول ماه قمری می مونه که اول ماه میدی 

ولی بازم اگر دوستان اشتباه بوده بگین ما هر روز بدیم💡

منم حساب کردم اول چله صدقه دادم چون میترسیدم هر روز یادم بره ،یا اخرش یادم بره   خدا که میدون ...

عزیزم نیاز نیست. پرداخت کردید. 

چشم‌  

چشمتون پرنور، عزیزم لطفا این نکات رو رعابت کنید. 

اول: عکس پرو فایل و امضا رو طبق گروه قرار بدید.

دوم: پست صفحه، اول این تاپیک رو دقیق بخونید. عمل کنید. اعلام هم مثل پست دوم باشه. امروز روز نوزدهم گروه بوده. برا شما هم روز نوزدهم  هست.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

سوم: هر روز  پستهای همدیگر رو لایک میکنیم. هر لایک به معنای صلوات برا فرج آقا هست. یعنی باید صلوات بفرستید. لایک کنید.

و اینکه هر روز  سه تا حدیث قرار داده میشه. یادداشت کنید. حفظ کنید. و کاربردیش کنید. و هر روز یه استغفار قرار داده میشه. باید اعضا بگن. و یه سوره توحید هم از طرف خانم نرجس خاتون به آقا امام زمان عج هدیه میشه.‌ جهت سلامتی و فرج آقا

مهم تر از هرچیزی انجام واجبات و تلاش برا ترک محرمات هست.

@parinnn     @گلابتوننن      سلام عزیزان شما دونفر فقط یک روز گزارش دا ...

سلام

فرشته جان من این چند روز زیاد سر نمیزدم به نی نی سایت

ولی هستم همچنان با چله

چند روزه تگم نکردی 😪

سلام فدات شممممم😍😍😍 @عطرنرجس1400 نمیدونی چقد دلم برات تنگ شده خواهریم😍❤اومدم کار جدیدمو برات بفرستم ان شاءالله که دوسش داشته باشی مهربون😍💕💕💕💕💕 @عطرنرجس1400  

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻