2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
@ردمنا       عزیزم فقط لطفا هرکس عضو جدید اومد، بهم بگو توسط کی بگروهمون پیوست ...

چشم، اطلاع میدم. برا اعضای امروز معرفی شدن. اسامیشون رو فردا برات مینویسم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فدات شم من حقیقتا کاری نکردم یعنی موفق نبودم تا حالا😔 منم از شما و بقیه نماینده ها تشکر میکنم که ا ...

عزیزم ی کمک ؛

این لینکو بهت میدم  اونجا عاشقان حضرت مهدی عج هستن 

دعوتشون کن ازهمشون اینجا 

اگه موفق شدی یک نفر رو همراهمون کنی ان شاءالله 

برای حاجت دلت ی سوره یس میخونم ازطرف حضرت نرجس خاتون هدیه ب دردانش  حضرت مهدی عج 😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7137495/حاجت-دارا-لطفا-پست-اول-این-تاپیک-رو-کامل-و-دقیق-بخونین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرجان یه سوالی برام پیش اومده

عزیزم بپرس فقط سخت نباشه 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چشم، اطلاع میدم. برا اعضای امروز معرفی شدن. اسامیشون رو فردا برات مینویسم.

امروز فقط ثنا تونسته جذب کنه  فرشته رو .

گلابتون رو شما معرفی کردی درسته؟

عزیزم ی کمک ؛ این لینکو بهت میدم  اونجا عاشقان حضرت مهدی عج هستن  دعوتشون کن ازهمشون این ...

ممنون گلم تلاشمو میکنم ان شاء الله موفق بشم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزم بپرس فقط سخت نباشه 😊

نه فداتشم سخت نیس

این کاربرایی که ما دعوت میکنیم باید باما پیش بره 

مثلا:اولین بار که شرکت میکنن میگن روز هفدهم انجام شد؟

یعنی نمیخواد بگن روزاول انجام شد؟؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
امروز فقط ثنا تونسته جذب کنه  فرشته رو . گلابتون رو شما معرفی کردی درسته؟

امروز چند مورد معرفی شدن. همه اسامی رو مبدم.‌هرکس جدی باشه.‌اعلام حضور میکنه..

گلابتون رو من جذب نکردم.

@paschi  

بیا خواهرگلم توکل برخدای مهربون عزیزان نماینده توضیح میدن براتون

@عطرنرجس1400  

@ردمنا  

عزیز منو یاری کنید خواهرا

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
@paschi     بیا خواهرگلم توکل برخدای مهربون عزیزان نماینده توضیح میدن براتون @عطرنرجس1 ...

اجرتون با آقا امام زمان عج

نه فداتشم سخت نیس این کاربرایی که ما دعوت میکنیم باید باما پیش بره  مثلا:اولین بار که شرکت می ...

درسته عزیزم  بنیت ادامه با ماهمراه میشن 

یعنی امروز همگی میشن روز ۱۷ 

چ اونایی ک ازاول بودن چ جدیدا 

@paschi

سلام عزیزم، خوش امدید.

مطمئن باشید. بدون حکمت وارد تاپیک نشدید.

یه گروه هستیم. چله زیارت عاشورا داریم. به نیت فرج آقا امام زمان عج. در کنارش انجام واجبات و تلاش حداکثری برای ترک گناه هست.‌ تو این تاپیک اجازه سوال داریم. تو تاپیک چله فقط اعلام انجام چله هست. و لایک و صلوات و استغفار

اگر دوست داشتید همراهمون باشید. این شرایطش هست.

برا شروع، بی زحمت عکس پروفایل و امضا رو مثل عکس و مروفایل عطر نرجس قرار بدید.

بعد غسل توبه انجام بدید. هر روز بعد نماز صبح، به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج زیارت عاشورا بخونید. شرایط دقیق و کامل چله داخل تاپیک چله که گزارش دادید. هست. حتما مطالعه کنید. در کنارش انجام واجبات و سعی در ترک محرمات رو داریم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

از روزی که با ما همراه شدید. همزمان با ما هستید. فردا میشه روز هفدهم.

اجرتون با آقا امام زمان عج

ان شاءالله این عزیزه من مثل من دخترشون مریضه برام خیلی عزیز شده یهویی هواشو داشته باشید😔

امروز چند مورد معرفی شدن. همه اسامی رو مبدم.‌هرکس جدی باشه.‌اعلام حضور میکنه.. گلابتون رو من جذب نک ...

ن عزیزم خودتو اذیت نکن برای نوشتن تمامی اسامی 

فقط کسانی رو بنویس ک جدی باماهمراه هستن و هرروز دارن همراهی میکنن 

مثلا کاربر زهرایی ام بعد چند روز مشخص شد ک ثابت هست وباماهمراه ک توسط نورا اومده بود بگروه 

کسانیکه قطعی شدن بنویس  همه همه نمیخواد گلم 

ان شاءالله این عزیزه من مثل من دخترشون مریضه برام خیلی عزیز شده یهویی هواشو داشته باشید😔

@paschi  

عزیزدلم یهویی انگار شدی منو من شدم تو

نمیدونم چه حکمتی توش هست❤

شما مامان محدثه هستید. به یادش بودم. منتهی اسمتون یادم نمی اومد. احوالش خوبه؟

ان شاالله خدا معجزش رو نشون هر دو عزیز بده. آمین