2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سلام عزیزم روحشون شاد چشم خوندم خدابیامرزشون

ممنون خواهری 

چشمتون پرفروغ 

خدا رفتگانتون بیامرزه

ممنونم بابت اینکه کامل انجام میدید. ان شاالله قبول هست. مهم این هست بعد نماز صبح انجام بشه. شرایطش ...

ممنونم عزیزم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@bahar1234556778888     @parinnn     @anistone     @ملکاخانوو ...

سلام عزیزجان

من چند روزی که کرونا گرفتم و در ضمن نماز هم ندارم بخاطر داروها خواب میمونم ولی تا بیدار میشم میخونم

برای گزارش هم چون من همسرم خبر ندارن نمیتونم در اول وقت گزارش بزنم مگر اینکه خونه نباشن

احادیث رو اگر ایشون خونه باشن نمیتونم بیام و بنویسم اما احادیث رو هم در اولین فرصتی که تنها میشم مینویسم ولی تا جایی که بتونم استغفار و سوره ی توحید رو میخونم زمانی که میام سایت لایک میکنم

ان شاءالله که مورد قبول خدا قرار بگیره 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام دوستان مهدوی عزیزم  اگه براتون مقدور بود فاتحه ای بخونید برای شادی روح خاله م. خدا عزیزا ...

روحشون شاد گلم چشم فاتحه میخونم همراه باصلوات غم آخرتون باشه انشاءالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
روحشون شاد

خدارفتگانتون بیامرزه

روحشون شاد گلم چشم فاتحه میخونم همراه باصلوات غم آخرتون باشه انشاءالله

چشمتون سلامت 

لطف می کنید عزیزم

خدا رفتگانتون بیامرزه

سلام دوستان مهدوی عزیزم  اگه براتون مقدور بود فاتحه ای بخونید برای شادی روح خاله م. خدا عزیزا ...

تسلیت عرض میکنم. خوندم. خدا رحمتشون کنه.‌

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
تسلیت عرض میکنم. خوندم. خدا رحمتشون کنه.‌

زنده باشید عزیزم

خدا رفتگانتون بیامرزه

@هارا دوست عزیزم

اگر دوست داشتین همراه ما باشین اینجا تاپیکی هست که چت میکنیم و دوستان راهنمایی میکنن

منم تازه واردهستم ولی چون گفتین دوست دارین به امام زمان نزدیک بشین گفتم این تاپیکها رو بهتون معرفی کنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام سعی میکنم هروز اعلام کنم

قبول باشه ازتون، ممنونم.

تو دوره ای که فرزندان شیاطین در کنار انسانها در خیابان راه میرن شاید بهترین کار مهدوی پاسخ به شبهه هایی باشه که یه عده نادان معاند عمدا پخش میکنن و افراد عادی هم که قدرت تجزیه و تحلیل و استنتاج ندارن براحتی میپذیرن.اینکه برای هم احادیث تعریف کنیم و هم رو تایید کنیم خیلی موثر نیست

سلام فرشته جان نتم قطع و وصل میشه ولی همون بعد نماز صبح اعمال انجام میدم گزارش افتاده الان گفتم بگم 

خیلی خدا رو شاکرم که به واسطه شماها دیگه نماز صبحم قضا نمیشه😘😘😘