2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
سلام عزیزم 💚  ممنونم 🌹

به نیابت از فرشته جان جواب میدم. 

سلام، خواهش میکنم.🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم سر وقت انجام میدید. مهم این هست بعد نماز صبح انجام بشه.

سلامت باشی گلم بالاخره جزو شرایط چله هست باید رعایت کنیم دیگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چشم❤💚❤

چشمتون پرنور🌹

سلام عزیزم..چشم گلم ممنون از اطلاع رسانیت

خواهش میکنم. چشمتون پرنور🌹

البته اگه اینجوری برنامه ی گروه به هم میخوره کمی به خودم بیشتر سخت میگیرم و هر وقت بگین میام تاپیک

هر وقت شرایطش رو داشتید. نهایتا تا ظهر اعلام کنید.

سلامت باشی گلم بالاخره جزو شرایط چله هست باید رعایت کنیم دیگه

زنده باشید. 🌹

. به نیت ادامه باز همراهیمون کنید.

اخه یعنی چله اگه نماز صبح نخونی دیگه باطله!

من والا یک روز قبل یا دو روز قبل از شما شروع کرد بودم زیارت عاشورا...باز با شما ادامه میدم سعیمم میکنم دیگه نماز صبم قضا نشه😔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اخه یعنی چله اگه نماز صبح نخونی دیگه باطله! من والا یک روز قبل یا دو روز قبل از شما شروع کرد بودم ز ...

قبول باشه ازتون. 

قرار شد قرائت زیارت عاشورا بعد نماز صبح باشه. انجام واجبات و تلاش حداکثری برا ترک محرمات

اینکه گفتم شما مجدد همراهمون بشید.‌ طبق گفته سادات خانم از اون روزی که همراه گروه شدید. همزمان با گروه یعنی فردا روز دوازدهم هستید. 

من طبق قوانین که سادات خانم گفتن و  نماینده هستم جواب میدم. حداکثر تلاشتون رو انجام بدید برا انجامش.

وگرنه من در حدی نیستم که بگم چله شما قبول هست یا نه؟ خدا باید قبول کنه. خدا و ائمه تنها جاییکه همیشه درش به روی همه باز هست. 

سلام من هروز صبح انجام میدم. 

سلام، ممنونم. اما هر روز تو تاپیک اعلام نمیکنید درسته؟

دیدمشون. چشم .  

سلام عزیزم،

امضاتون رو ویرایش کنید. چون ناقص کپی کردید. از رو امضای عطر نرجس کامل کپی کنید‌ 

نحوه اعلام گزارش هم، فقط اعلام کنید. مطلب دیگه ای اضافه نشه. تاپیک اعلام چله، صفحه اول، پست دوم عطر نرجس نحوه اعلام رو گذاشتن. اینجا براتون کپی کردم. بخونید.

نحوه ی اعلام گزارش

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

روز اول انجام شد 

همراه با صلوات جهت سلامتی و تعجیل در فرج و رفعِ موانعِ ظهورشان گزارش من را لایک کنید❤

دقیقا این متن باشد ولاغیر و متن دیگری اضافه نشه هرگز 

بحث احوال پرسی و ... رو بگزارید برای پیام دیگرتون

سلام دوستان مهدوی عزیزم 

اگه براتون مقدور بود فاتحه ای بخونید برای شادی روح خاله م.

خدا عزیزانتون حفظ کنه 🙏