anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7040 توکل بر خدای الرحمن الرحیم والا من انقدر شنیدم گفتن دکترا ممکن نیست بچه دار بشی به خیلیا...جالبه سریعتر از افراد دیگه هم باردار شدن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7413 والا من انقدر شنیدم گفتن دکترا ممکن نیست بچه دار بشی به خیلیا...جالبه سریعتر از افراد دیگه هم باردار ... آخه خیلی چیزا هست نمیتونم بگم😔 اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7040 آخه خیلی چیزا هست نمیتونم بگم😔 خدایا تو از قلب ها و دردهایه مخفی بندگانت خبر داری تو رو قسم به مصائب خانوم زینب سلام اللههر دردی دارن این خانوم هر حاجتی دارن به این ذکر توحیدی که بر لب دارم اگر قابل باشم اجابت کن شفا بده الهی آمین🖤 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7040 خدایا تو از قلب ها و دردهایه مخفی بندگانت خبر داری تو رو قسم به مصائب خانوم زینب سلام الله ه ... عزیزم من امروز به اشتباه ۱۳۶ تا حمد خوندم هدیه میکنم اون حمدها رو به بانو نرجس خاتون به نیت شفایت جمیع بیماران روحی و جسمی بخصوق دختر گل شما🌸🌸 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
zibajooon عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 7413 خدایا تو از قلب ها و دردهایه مخفی بندگانت خبر داری تو رو قسم به مصائب خانوم زینب سلام الله ه ... یازینب😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم چشم انتظارمعجزه......................
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 سلام خانوما عزاداریاتون قبول باشه ان شاءالله امروز و فردا رو گفتن ۱۰۰۰تا حمد داره اگر هرکس بخونه خی ... ممنونعزیز السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7040 ممنونعزیز متوجه شدین که ۱۰۰۰توحید بود نه حمد؟التماس دعا بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 متوجه شدین که ۱۰۰۰توحید بود نه حمد؟ التماس دعا ممنونعزیزفکرکردمحمدبایدبخونمممنونکهبهمگفتی السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
mahdieh15 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 ۱۰۰۰تا توحید بودا گلم من اشتباه نوشته بودم اها باشه گلم اللهم عجل لولیک الفرج...
mahdieh15 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 خوشبحالت من حوائج دنیا رو ول کردم فقط ظهور آقا رو میخوام که اگر بیان دنیامم اباد میشه اصلا نم ... چقدر عالی منم از الان به بعد همینجوری میخوام حاجت بگیرم💚 اللهم عجل لولیک الفرج...
zahraiii70 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 7040 ممنونعزیزفکرکردمحمدبایدبخونمممنونکهبهمگفتی قبول باشه بله اشتباه نوشته بودم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 سلام عاشورای حسینی رو خدمت صاحب عزا حضرت مهدی عجل الله و شما عزیزان تسلیت عرض میکنمان شاالله حضرت سلامت باشند و ظهورشون نزدیک..ان شاالله همتون سلامت و حاجت روا باشید همچنین خواهر عزیزم سادات جان اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7666 سلام عاشورای حسینی رو خدمت صاحب عزا حضرت مهدی عجل الله و شما عزیزان تسلیت عرض میکنم ان شاالل ... سلام عزیزم، همچنین تسلیت عرض میکنم. عزاداریهاتون قبول باشه. ان شااللهان شاالله حاجتروایی شما السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
dokhi75 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 6142 سلام عزیزم، همچنین تسلیت عرض میکنم. عزاداریهاتون قبول باشه. ان شاالله ان شاالله حاجتروایی شما ممنون عزیزم ان شاالله اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
anistone مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 سلام عزیزانمن امروز صبح خواب موندم و حدود ۶:۳۰ بیدار شدم و زیارت عاشورا رو خوندم(نماز نداشتم) حالا چکارکنم باید از اول شروع کنم یا درسته؟فعلا تو تاپیک گزارش نمیزنم تا بدونم چکار باید کنم🙏 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم