anistone مدیر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 عنوان گروه مهدوی | مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست 💙 بسم الله الرحمن الرحیم 💙دوستان عزیزم سلام . ازین به بعد تمام پستهای مهدوی دراین تاپیک قرارداده میشهاگرسوالی داشتیم فعلا اینجا بپرسیم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم 1400/05/25 | 18:57 41 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 @sar_be_hava سلام فاطمه جان خوبی؟؟ عزیزم شما ازفریبا خبر داری همون کاربر سوار ... الهی تنش سلامت باشه...این پیام شمارو خوندم تنم لرزید. خیلی وقته واتساپ جواب نمیده. راستش نخواستم تماس بگیرم باهاش چون حس می کنم دوست نداشت. اما هیچ خبری ندارم ازش🥺 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 @sar_be_hava سلام فاطمه جان خوبی؟؟ عزیزم شما ازفریبا خبر داری همون کاربر سوار ... گوشیشم خاموشه😥 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 گوشیشم خاموشه😥 سلام عزیزم خییلی وقته توفکرشم وپیام میدادم جواب نمیدادنمیدونم حالش چطوره گفتی گوشیش خاموش وااای خییلی نگرانش شدم 😰 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 عزیزم چله جدید من تگ کنید لطفا یادتون نره🌹🌹 سلام عزیزم این چلمون از اول آبان شروع میشه https://www.ninisite.com/discussion/topic/7439506/40-روزدر-مسیر-خدااین کار آسون هم تا شروع شدن چله جدید هرروز انجام میدیم با دوستانتاپیک استغفار روزانم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
دلویننننن عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1665 سلام عزیزم این چلمون از اول آبان شروع میشه https://www.ninisite.com/discussion/topic/7439506 ... ممنون دعوتم کردید ، چله همین ۳ مورد میخوایم بگیریم من شمارهد۲ و ۳ همیشه انجام میدم ، هستم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 ممنون دعوتم کردید ، چله همین ۳ مورد میخوایم بگیریم من شمارهد۲ و ۳ همیشه انجام میدم ، هستم خواهش میکنم خیلی هم عالی احسنت 🌺ماقبل شروع چله آبان این کار خیلی راحت وسبک رو انجام میدیم تا ۳۰ مهر ماه اگه دوس داشتی باهامون همراه شو ک دراصل وصل میشه ب روز اول چله فقط عزیزم اگه شرکت میکنی واقعا عکس پروفایل وامضات رو شبیه ما تغییر بده چون یکی ازقوانین گروه این هست 😊https://www.ninisite.com/discussion/topic/7451765/استغفار-روزانه بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 @ملودی58 سلام عزیزم بخاطر یسری مسائل درخواست دوستی قبول نمیکنم خیلی ببخشید چه سوالی ازم داشتی؟ بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 @reyhanmaman عزیزم میشه ملودی ونیکبه رو راهنمایی کنی برای دانلود عکس پروفایل وامضا؟ بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
reyhanmaman عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 @reyhanmaman عزیزم میشه ملودی ونیکبه رو راهنمایی کنی برای دانلود عکس پروفایل وامضا؟ نیکبه که آبان میاد همون موقع یاد اوری میکنیمملودی هم الان درخواست دوستی میدم السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
دلویننننن عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1665 خواهش میکنم خیلی هم عالی احسنت 🌺 ماقبل شروع چله آبان این کار خیلی راحت وسبک رو انجام میدیم ... چشم حتما بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12476 سلام عزیزم خییلی وقته توفکرشم وپیام میدادم جواب نمیداد نمیدونم حالش چطوره گفتی گوشیش خاموش & ... آره بخدا منم خیییلی نگرانش شدم، ان شاالله مشکل از گوشیش بوده باشه و راه ارتباطیش گم شده باشه و دلیل بی خبریش این باشه... از دیشب خیلی فکرم درگیره🥺😞 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 نیکبه که آبان میاد همون موقع یاد اوری میکنیم ملودی هم الان درخواست دوستی میدم باش عزیزم خیلی ممنونم 🌺 بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 آره بخدا منم خیییلی نگرانش شدم، ان شاالله مشکل از گوشیش بوده باشه و راه ارتباطیش گم شده باشه و دلیل ... ان شاءالله ک خیره عزیزم نگران نباش بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
عطرنرجس1400 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 4818 چشم حتما @reyhanmaman عزیزم لطفا اسم ایشون هم برای چله یادداشت کن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
دلویننننن عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1665 باش عزیزم خیلی ممنونم 🌺 عزیزم عکس پروفایلم چجوری تغییر بدم عکس پروفایل شما سیو نمیشه بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم